آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۳۱۹۹
وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد؛

اتمام پروژه‌های سنواتی حوزه راه/ افزایش آزادراه‌ها به ۳۱۰۰ کیلومتر

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه باوجود شرایط جنگ اقتصادی این اراده را داشتیم که پروژه‌های سنواتی حوزه راه جمع شود، گفت: طول آزادراه‌ها از ۲۱۰۰ کیلومتر به ۳۱۰۰ کیلومتر می‌رسد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی بعدازظهر امروز دوشنبه در آئین افتتاح آزادراه خرم آباد- بروجرد در سخنانی ضمن تشکر از همه کسانی که در این پروژه زحمت کشیده‌اند، اظهار داشت: خیلی مهم است که در یک دوره زمانی که متعلق به یک دولت است، یک کار شروع شود و تمام شود.

وی با بیان اینکه در وزارت راه و شهرسازی در این مدت تمام تلاشمان این بود که پروژه‌های سنواتی را به اتمام برسانیم، تصریح کرد: کار طاقت فرسایی بود و به هر صورت با شرایط متأثر از جنگ اقتصادی و مزاحمت‌های دشمن، شرایط کرونا، کاهش درآمد‌های ملی، تورم و افزایش هزینه‌ها مواجه بودیم؛ اما به لطف الهی این اراده را داشتیم که پروژه‌های سنواتی جمع شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: پروژه‌هایی که حداقل ۱۲ سال زمان برده بود و پروژه‌هایی که حدود ۳۰ سال طول کشیده بودند جمع شدند، منهای یکی دو پروژه دیگر که به افتتاح می‌رسانیم، تمام پروژه‌هایی که در حوزه زیرساخت و حمل و نقل در وزارت راه است ان شاء الله در چارچوب زمانی خودش به پیش می‌رود.

اسلامی در خصوص قسمت دیگر پروژه آزادراه خرم آباد- بروجرد- اراک گفت: اکیپ‌ها و موسساتی که کار می‌کردند منتقل می‌شوند به قطعه یک و ان شاء الله مجموعه قرارگاه خاتم پروژه اتصالی به آزادراه خرم آباد- پل زال را هم دستور بدهند تا مؤسسات دیگر ظرفیت‌ها را به کار بگیرند و این شریانی حیاتی و محور توسعه تکمیل شود و لرستان از این ظرفیت بتواند استفاده کند.

وی با بیان اینکه با همین همت دوستان تا چند هفته آینده، طول ظرفیت آزادراهی کشور ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده و می‌کند، یعنی از ۲۱۰۰ کیلومتر در این دوره به ۳۱۰۰ کیلومتر می‌رسد؛ تصریح کرد: بزرگراه‌های کشور هم گسترش قابل ملاحظه‌ای داشته است.

وزیر راه و شهرسازی همچنین در خصوص خسارات سیل لرستان و بازسازی خسارات اظهار داشت: مجموعه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مرحوم علیرضا تابش فراتر از ظرفیت و مسئولیت خود مسائل را به عهده گرفتند و دیوار‌های حایل در حریم رودخانه اجرا کردند و به مردم اطمینان خاطری دادند.

اسلامی ضمن تشکر از کارگران، مهندسان، تکنسین‌ها و همه نیرو‌هایی که در پروژه آزادراه خرم آباد- بروجرد کار کرده‌اند، گفت: این اولین آزادراه ۶ خطه کشور است و آزادراه‌هایی که تاکنون ساخته‌ایم ۴ خطه بوده است؛ این مسیر ۶۷ کیلومتر طول دارد و در تسهیل تردد نقش بسزایی دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار