کد خبر:۱۰۴۵۰۸۷
تشکری هاشمی با تأکید بر لزوم احیای ناوگان اتوبوسرانی اعلام کرد:

بازسازی اتوبوس‌های فرسوده شامل تعمیرات اساسی است، نه رنگ و نقاشی!/ اثری از اورهال ۵۹۱ اتوبوس فرسوده در بهبود وضعیت اتوبوسرانی دیده نمی‌شود

رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: به دلیل اینکه تغییر چندانی در بهبود وضعیت اتوبوسرانی در سطح شهر مشاهده نمی‌شود، این امکان وجود دارد که اقدامات صورت گرفته تنها در سطوح پایین مانند رنگ و نقاشی اتوبوس‌ها باشد و تعمیرات اساسی آن‌ها مانند قوای محرکه و موتور، انجام نشده باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با استناد به گزارش شهرداری تهران به شورای شهر مبنی بر بازسازی اساسی (اورهال) ۵۹۱ دستگاه اتوبوس فرسوده ناوگان اتوبوسرانی پایتخت، گفت: به دلیل اینکه تغییر چندانی در بهبود وضعیت اتوبوسرانی در سطح شهر مشاهده نمی‌شود، این امکان وجود دارد که اقدامات صورت گرفته تنها در سطوح پایین مانند رنگ و نقاشی اتوبوس‌ها باشد و تعمیرات اساسی آن‌ها مانند قوای محرکه و موتور، انجام نشده باشد.


سید جعفر تشکری هاشمی با تأکید بر تذکرات متعددی که به منظور رسیدگی ویژه به وضعیت ناوگان اتوبوسرانی و بازسازی اتوبوس‌های فرسوده در صحن شورا و جلسات تخصصی مطرح کرده است، افزود: از این رو، انتظار می‌رود که شرکت واحد به وظایف خود به درستی عمل کرده و تعمیرات اتوبوس‌های فرسوده در سطح یک صورت گرفته باشد و اتوبوس‌های اورهال شده مطابق گزارش ارائه شده به شورا به چرخه حمل و نقل شهری اضافه شده باشند.


وی با اعلام اینکه مطابق طرح جامع حمل و نقل و ترافیک شهر تهران و با استناد به اسناد بالادستی و نیز با توجه به ارزیابی و شناخت از نیاز مردم به وسایل حمل و نقل عمومی، پایتخت کشورمان نیازمند حداقل ۷ هزار دستگاه اتوبوس فعال است، تأکید کرد: در حال حاضر، تعداد اتوبوس‌های در حال تردد تهران، ۱۸۰۰ دستگاه اعلام شده است.

نماینده مردم تهران در شورای شهر با اعلام اینکه اگر اتوبوس‌هایی را که از رده خارج نشده‌اند، اما به دلیل نقص فنی، درون تعمیرگاه‌ها خوابیده‌اند به این تعداد اضافه شوند، مجموعاً ۲۳۰۰ دستگاه اتوبوس در تهران داریم، خاطرنشان کرد: به این ترتیب، نسبت به نیاز پایتخت به حداقل ۷ هزار دستگاه اتوبوس، با کمبود حداقل ۵ هزار دستگاه اتوبوس در تهران مواجه هستیم که با اورهال تعدادی از اتوبوس‌های موجود، می‌توانیم آن‌ها را به ناوگان اتوبوسرانی اضافه کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار