باید در دانشگاه از دوراندیشی و آینده‌‌نگری صحبت کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۵۱۱۴
رئیس دانشگاه امیرکبیر:

باید در دانشگاه از دوراندیشی و آینده‌‌نگری صحبت کنیم

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: باید در دانشگاه از دوراندیشی و آینده‌نگری صحبت کنیم و «عمل» را جایگزین «فکر» کنیم.

باید در دانشگاه از دوراندیشی و آینده‌‌نگری صحبت کنیم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدحسن قدسی پور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نشست هم اندیشی صاحبنظران دانشگاهی و فعالان صنعت خودرو با وزیر امور اقتصادی و دارایی با موضوع واگذاری ایران خودرو و سایپا گفت: باید در دانشگاه از دور اندیشی و آینده نگری صحبت کنیم و "عمل" را جایگزین "فکر" کنیم.

وی با تاکید بر آغاز مطالعات و انجام تحقیقات در راستای حل مشکلات گفت: اکنون توانایی دانشگاهی - علمی در مقایسه با ۳۰ سال پیش تغییر کرده است؛ اکنون اساتید از نظر تراکم کاری وقت انجام پروژه‌های متعدد را ندارند، اما نهاد‌های دانشگاهی و ساختار‌ها بسیار آماده است و توانایی زیادی در انجام این پروژه‌ها وجود دارد.

به گفته رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گروه مطالعاتی عمیق و وسیع برای رشد لازم است تا با تحلیل و بررسی وضعیت، یک مشکل حل شود.

وی با تاکید بر اینکه آسیب شناسی یک مشکل باید مبتنی بر یک کار دقیق باشد، گفت: در حال حاضر این دانشگاه ۱۵هزار دانشجو دارد که نیمی از این دانشجویان مشغول تحصیلات تکمیلی هستند؛ هر یک از این دانشجویان دکترا می‌توانند ۳ سال را صرف انجام یک تحقیق و پروژه کنند.

وی ادامه داد: با واگذاری مشکلات و چالش‌ها به این دانشجویان زمان انجام پروژه‌ها کاهش یافته و مشکل حل می‌شود و این ابزار خوبی در راستای بکارگیری توانایی دانشجویان خواهد بود.

 

قدسی پور با اشاره به ایجاد اندیشکده‌های مطالعاتی، مراکز تحقیقات مشترک گفت: به این واسطه می‌توان پروژه‌هایی در راستای رفع چالش‌های کشور انجام داد، زیرا این توانایی در دانشجویان کشور دیده می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: این دانشگاه اعلام آمادگی می‌کند که می‌تواند در راستای حل مسائل عمیق و چالشی دولت و وزارتخانه‌ها گام بردارد ما از آن‌ها تقاضا داریم مشکلات را به ما منتقل کنند تا با تعیین تیم به حل چالش‌ها بپردازیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار