هنر دانشجو اعتراض و نقد توام با درک و آگاهي از وضع موجود است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۵۹۱
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:

هنر دانشجو اعتراض و نقد توام با درک و آگاهي از وضع موجود است

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: هنر دانشجو اعتراض و نقد توام با درک، شعور و آگاهی است و در اين راستا علاوه بر نقد ديگران بايد به نقد خود نيز بپردازد.  
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بوشهر، دکتر خسروپناه چهارشنبه در برنامه ای که به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو به همت بسیج دانشجویی در دانشگاه پیام نور بوشهر برگزار شد، با بيان اينكه هنر دانشجو اعتراض و نقد توام با درک، شعور و آگاهی است و در اين راستا علاوه بر نقد ديگران بايد به نقد خود نيز بپردازد، اظهار داشت: دانشجو نباید زیر مجموعه احزاب باشد.
 
وی افزود: دانشجویان و استادان باید به عنوان نماد تمدن اسلامی در دنیا بدرخشند و زمانی این محقق می شود که بینش، رفتار و منش آنها اسلامی باشد.
 
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به بایسته های دانشجویی گفت: اگر کشور از نظر دانش رشد کرد استقلال مي يابد و گرفتار استعمار و استکبار نمی شود.
 
خسروپناه خاطرنشان كرد: دانشجویان باید در کنار دانش، بینش و اخلاق خود را نیز تقویت کنند زیرا آنچه باعث بقای زندگیست زیبایی های اخلاقی است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار