نظرسنجي ها از رضايتمندي تهراني‌ها از تعطيلي مدارس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۶۱۷

نظرسنجي ها از رضايتمندي تهراني‌ها از تعطيلي مدارس

استاندار تهران از اجراي نظرسنجي از معلمان و اولياي دانش آموزان 470 مدرسه استان تهران در خصوص تعطيلي هاي ناشي از آلودگي هوا خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، مرتضي تمدن در جريان بازديد سرزده از مدرسه دخترانه راهنمايي دانش در منطقه 7 آموزش و پرورش شهر تهران که با همراهي يازرلو، رئيس سازمان آموزش و پرورش شهر تهران انجام شد، اظهار داشت: بر اساس هدفگذاري انجام شده در سال جاري و اوايل سال آينده تمامي 470 مدرسه كه لازم به توجه است، مورد رسيدگي قرار خواهند گرفت.
 
وي با بيان اينکه بازديدهاي سرزده از مدارس موجب ايجاد يک نگاه واقع بينانه از مسائل و مشکلات و توانمندي هاي مدارس، دانش آموزان و کادر آموزشي مي شود، بازديدهاي سرزده از مدارس را يک برنامه تدوين شده خواند و گفت: در بسياري مواقع يک توجه حتي جزئي مي‌تواند مشکلات بسياري را از يک مدرسه برطرف كند.
 
استاندار تهران آموزش وپرورش شهر و شهرستان‌هاي استان را نيازمند توجه و سرمايه گذاري بيشتري دانست و گفت: در همه حوزه هاي کتابخانه ها، آزمايشگاه‌ها، سايت‌هاي رايانه‌اي و رسيدگي به محيط و فضاي آموزشي مدارس كمبود داريم.
 
تمدن همچنين در جريان بازديد از مدرسه ابتدايي پسرانه کار و انديشه نيز تصريح کرد: اولياي دانش آموزان شهر تهران مطمئن باشند سازمان آموزش و پرورش شهر تهران نسبت به جبران تعطيلي هاي ناشي از آلودگي هوا براي دانش آموزان اقدام كرده و آنان از تقويم آموزشي عقب نخواهند ماند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار