کد خبر:۱۰۴۷۷۸۳
فاطمی امین مطرح کرد

جزئیات واگذاری خودروسازها و نحوه تامین مواد اولیه نساجی

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اتمام قیمت‌گذاری خودروسازها، از واگذاری یک مورد این شرکت‌ها در آینده نزدیک از طریق مزایده خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «سیدرضا فاطمی امین» در گفت‌وگویی در پاسخ به سوالی درباره خصوصی سازی صنعت خودرو افزود: در این مورد چند مرحله طی شده است که نخستین مرحله ارزیابی ارزش و دارایی‌های آن‌ها بود.

وی با اشاره به دارایی‌های زیاد شرکت‌های خودروساز، گفت: به همین علت ارزیابی حدود ۶ ماه طول کشید و حدود یک‌هزار و ۷۰۰ ابلاغ کارشناس رسمی صادر شد.

وزیر صمت با بیان اینکه قیمت‌گذاری خودروساز‌ها نهایی شده است، ادامه‌داد: مذاکراتی با سازمان خصوصی سازی انجام شده و نظر نهایی را درباره واگذاری باید وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی بدهند.

وی از صدور مجوز یک مورد واگذاری خبر داد و تاکید کرد: این واگذاری در آینده‌ای نزدیک از طریق مزایده انجام می‌شود. در مود سایر موارد نیز بعد از واگذاری نخست باید به بررسی بازخورد آن پبردازیم و البته زمان واگذاری دوم را این بررسی و وضعیت بازار مشخص می‌کند.

تامین مواد اولیه صنعت نساجی

فاطمی‌امین همچنین در خصوص تامین مواد اولیه صنعت نساجی، گفت: در این مورد قصد داریم از تجربه‌ای که در تامین فلزات و فولاد داشتیم استفاده و بدون سهمیه بندی مواد اولیه را عرضه کنیم، تامین فلزات و فولاد تجربه خوبی بود و موردی مشاهده نشده که در تامین مواد اولیه خود مشکل داشته باشد.

وی ادامه‌داد: برای تامین الیاف مصنوعی مذاکراتی با وزارت نفت در بخش پترشیمی داشتیم و تجربه فلزات و فولاد اکنون در مورد ۲ محصول به صورت آزمایشی اجرا شده و امیدواریم بتوانیم در خصوص سایر محصولات پتروشیمی نیز اجرا کنیم.

وزیر صمت درباره تامین پنبه مورد نیاز صنعت نساجی نیز خاطرنشان‌کرد: برای اجرای همین سازوکار با وزارت جهاد کشاورزی در حال مذاکره هستیم تا پنبه نیز مانند فلزات و فولاد عرضه شود.

وی در واکنش به موضوع متصل نشدن ایمیدرو به درگاه ملی، گفت: ایمیدرو ارتباط کاری با شهروندان ندارد و یک سازمان توسعه‌ای محسوب می‌شود.

فاطمی‌امین خاطرنشان‌کرد: ایمیدرو معادن بزرگ و سهام دولت در شرکت‌های معدنی را مدیریت می‌کند، معادن نیز توسط وزارت صمت و از طریق مزایده واگذار می‌شوند؛ بنابراین لزومی برای اتصال ایمیدرو به درگاه ملی نیست.

وی با اشاره به اتصال بیش از ۳۰ درصدی خدمات وزارت صمت به درگاه ملی، تاکید کرد: در قانون بودجه ۱۴۰۱ آمده است که ۳۰ درصد خدمات متصل شوند، اما ما فراتر رفته ایم و در تلاش هستیم این میزان را به ۵۰ درصد برسانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار