کد خبر:۱۰۴۸۳۶۸
متخصص جراحی در گفتگو با دانشجو:

محصولات بومی ایران با دارو‌های خارجی سوختگی رقابت می‌کنند / در سال جدید بی‌نیاز از وارداتیم + فیلم

متخصص جراحی و فلوشیت گفت: با توجه به تولیدات داخلی، محصولات ما می‌تواند پوشاننده و جایگزین محصولات وارداتی باشد.

////محصولات بومی ایران با دارو‌های خارجی سوختگی رقابت می‌کنند/ در سال جدید ایران بی‌نیاز از واردات + فیلم

محمدرضا مبین، متخصص جراحی و فلوشیپ سوختگی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در مبحث سوختگی و زخم، ایران جزو کشور‌های در حال توسعه است.

وی با اشاره به تعداد صدمات سوختگی در کشور گفت: سالانه بیش از ۳۰۰ هزار نفر دچار صدمات سوختگی می‌شوند. در سال گذشته ۳ هزار نفر به علت سوختگی جان خود را از دست دادند. عوارض و صدمات زیادی به خانواده‌ها، جامعه و بیمه‌ها وارد شد.

مبین با اشاره به تهیه تجهیزات درمان سوختگی در گذشته گفت: در گذشته دسترسی به پانسمان و تجهیزات سوختگی از طریق دیگر کشور‌ها ممکن بود. اما اخیرا به دلیل محدودیت‌هایی که ایجاد شده، بسیاری از بیماران ما به دلیل عدم دسترسی به وسایل و تجهیزات لازم دچار آزار می‌شود و بهبودی آنان به شکل نسبی انجام می‌شود.

این متخصص سوختگی ادامه داد: دانشجو‌ها و نخبه‌های علمی با تلاش خود توانستند برای این نوع زخم‌ها و زخم‌پوش‌ها جایگزین مناسبی تهیه کنند. در حال حاضر بیش از ۱۷ تیم در استان گیلان در بسیج علمی و کمیته تحقیقاتی ما حضور دارند. در هر تیم دانشجو‌یان نخبه هستند که توانستند با طی کردن فرایندهایی، محصولات باارزشی همچون زخم‌پوش، پانسمان، مراقبت کننده، بندآورنده خون و ترمیم‌کننده خون را بسازند.


مبین با اشاره به شرکت‌های زیر مجموعه و دستاورد‌های آن افزود: یکی از شرکت‌های ما دانش بنیان شد و امیدوارم تا عید دو شرکت دیگر نیز دانش‌بنیان شود. عقد قرارداد با کارخانه‌ها و سرمایه داران به منظور تولید بیشتر یکی از تستاورد‌های ما است.

وی تصریح کرد: ما ۸ قطب سوختگی، ۴۰ بیمارستان سوختگی و نزدیک به هزار تخت سوختگی در کشور داریم. نیازمندی‌ها کاملا ارزیابی شده و از تمام مراکز در نقاط گرمسیر و سردسیر کشور آمار کامل و دقیقی داریم. محصولات و فرایند‌های در حال تولید؛ تا عید می‌تواند پوشاننده و جایگزین محصولات وارداتی باشد و همچنین از نظر قیمت و کیفیت بسیار قابل رقابت است.

این متخصص جراحی و فلوشیست با اشاره به محصولات بومی کشور گفت: نکته جالب و قابل توجه این است که دانشجویان و تولیدکنندگان بیشتر از محصولات بومی مانند گوش‌ماهی، صدف دریایی، کیوی و خاک رس که به صورت نانو است استفاده کردند و همین امر عامل مهمی در کاهش قیمت محصولات است. استفاده از پوست ماهی و تیلاپیلا از جمله محصولات هستند که دانشجویان ایرانی مورد تحقیق قرار دادند.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار