به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر صبح امروز (دوشنبه) در همایش بیمه سلامت و پزشک خانواده در ۲۰۲۰ محله کمتر برخوردار با رویکرد اجتماع محور که در سالن اجتماعات بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد، با اشاره به روحیه و رویکرد مدیریت جهادی در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، گفت: اجرای طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار با کمک جوانان و مردم از ایده تا اجرای آن یک کار جهادی مبتکرانه بود که بر روی تمام این اقدامات با حضور مردم از هر محله فکر، برنامه ریزی و سازماندهی بزرگی صورت پذیرفت و باید با سرعت و قوت ادامه پیدا کند.
وی اجرای این طرح را یکی از مصادیق مهم حرکت عدالت محور، جهادی و مردمی دانست و افزود: اگر این طرح بنا بود در سازمان و یا یک ساختار اداری انجام شود، اجرای این حجم از خدمات اجتماعی، توانمندسازی، اشتغال، سلامت و مسکن در این ابعاد وسیع در سرتاسر کشور با وجود دیوانسالاری و برخی سازوکارهای دولتی با چالشها و مشکلات زیاد مواجه میشد.
مخبر با قدردانی از دست اندرکاران اجرای طرح توانمندسازی محلات کم برخوردار تصریح کرد: دولت با تمام توان از این طرح پشتیبانی میکند و از نظر مادی، معنوی و حاکمیتی از هیچ کمکی فروگذار نخواهد کرد.
معاون اول رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه وجه تمایز نظام جمهوری اسلامی ایران با سایر حکومتها جهت گیری عدالت محور و تحقق شعار عدالت است، تصریح کرد: خدمات نظام جمهوری اسلامی در طول۴۰ سال گذشته بسیار گسترده است تا جایی که پیش از پیروزی انقلاب در یک شهر ۲۰۰ هزار نفری چند پزشک خارجی با کمترین تحصیلات به مردم خدمات میدادند، اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی شبکه بزرگ بهداشت کشور در کنار خدماتی همانند آب، برق و جاده در سرتاسر کشور به ویژه مناطق محروم اجرایی و عملیاتی شده است.
وی با تاکید بر اینکه با هر یک از نعمتهای خدادادی در ایران میتوان به راحتی کشور را اداره کرد، افزود: باید ظرفیتها و مزیتهای کشور را به دست مردم بسپاریم تا در حوزه مسائل و اصلاحات اقتصادی کشور هر چه سریعتر به سرمنزل مقصود برسیم. نیروی محرکه اقتصاد و حل مشکلات کشور خود مردم هستند و چنانچه همه بتوانیم همدلانه، متحد و در یک مسیر رو به جلو حرکت کنیم، مسائل و مشکلات بتدریج حل خواهد شد.
مخبر خاطرنشان کرد: علیرغم توطئههای دشمنان و رسانههای معاند دولت سیزدهم گامهای بسیار بزرگی در زمینه معیشت، اشتغال، سلامت و مسکن برداشته است که جزو اهداف و راهبردهای جدی دولت در زمان آغاز به کار بود و امروز پس از ۱۵ ماه یک کارنامه قابل ارائه از خدمات یک سال و نیم گذشته وجود دارد.
معاون اول رئیسجمهور با برشمردن خدمات دولت در زمینه بهداشت و طرح مسکن ادامه داد: شبکه بهداشت کشور ما در دنیا کم نظیر است تا جایی که در دورترین نقاط ایران خانههای بهداشت فعال هستند و این شبکه بهداشت در دوران شیوع کرونا کمکهای بزرگی به کشور کردند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره و تلاشهای مهندس رستم قاسمی برای اجرای طرح ساخت چهار میلیون واحد مسکونی در دولت سیزدهم افزود: طرح ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی در دولت با قوت ادامه دارد و زمین و مجوز برای یک میلیون و چهارصد هزار واحد مسکونی درطول چند ماه گذشته آماده شده که در این میان ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و ۲۰۰ هزار خانه روستایی هم درنظر گرفته شده است.
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دشمنان از پیشرفت کشور هراس به دل دارند، افزود: در زمینه اشتغالزایی نیز نزدیک به ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری داخلی و خارجی بر روی مزیتهای کشور درحال برنامهریزی و اجرا است.
مخبر با اشاره به عملیات و جنگ روانی دشمنان در زمینههای اقتصادی کشور تاکید کرد: تورم کنونی در کشورهای غربی در دهههای گذشته سابقه نداشته است و در یک بحران اقتصادی فروشگاههای این کشورها با چنان کمبودی مواجه شد که مردم به این فروشگاهها هجوم میبردند، اما در ایران این بالندگی وجود دارد که با وجود بحرانهای جهانی اقتصاد و علیرغم اجرای موفقیتآمیز طرح حذف ارز ترجیحی؛ اما هیچ فروشگاهی با کمبود کالا مواجه نشد.
معاون اول رئیسجمهور در این همایش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت به ویژه در دوران شیوع کرونا تصریح کرد: باید خدمات و حماسههای مردم، پرستاران و کادر بهداشت و سلامت در دوران شیوع کرونا برای نسلهای کنونی و آینده به خوبی منعکس شود.
همچنین در این مراسم بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ناصحی رئیس سازمان بیمه سلامت ایران و علی آقامحمدی رئیس ستاد توانمند سازی محلات کم برخوردار نیز در سخنانی اقدامات صورت گرفته در محلات مذکور را تشریح کردند.
همچنین در این مراسم با حضور معاون اول رئیسجمهور و اهدای لوح تقدیر از فعالان و سازمانهای فعال در طرح توانمندسازی محلات کمبرخوردار قدردانی شد.