کد خبر:۱۰۵۰۳۱۳

اختتامیه هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برتر در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد

اختتامیه هفته پژوهش و فناوری و تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه تربت حیدریه، با حضور اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عباس خاشعی سیوکی، رئیس دانشگاه تربت حیدریه، در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر این دانشگاه، ضمن تبریک فرارسیدن هفته پژوهش به کلیه پژوهشگران دانشگاه تربت حیدریه، به برخی از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در دانشگاه تربت حیدریه اشاره کرد.

خاشعی پیگیری استخدام ۲۰ عضو هیئت علمی جدید، شامل ۲ عضو هیئت علمی برای پژوهشکده زعفران در فراخوان جذب آذر ۱۴۰۱ را از جمله مهم‌ترین دستاورد‌های حوزه معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه در سال جاری عنوان کرد و افزود: بر اساس سند تحول جامع ارائه شده توسط دکتر کوچی معاون آموزشی و پژوهشی در مرداد ۱۴۰۱ و تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجوز جذب ۲۰ عضو هیئت علمی در رشته‌های مندرج در فراخوان برای دانشگاه تربت حیدریه اخذ شد که باعث رشد چشمگیر دانشگاه در تمام ابعاد توسعه‌ای خواهد شد.

رئیس دانشگاه تربت حیدریه، تمهیدات لازم در زمینه جذب دانشجویان توانمند را از دیگر اقدامات معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه عنوان کرد و از امکان بورسیه دانشجو در سال آینده خبر داد.

علی کوچی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه نیز به ارائه گزارشی از اقدامات معاونت آموزشی و پژوهشی در بخش‌های مختلف پژوهشی دانشگاه پرداخت.

کوچی در ادامه، به مقایسه عملکرد پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه با سایر دانشگاه‌های کشور و جهان پرداخت و با ارائه چند مطالعه موردی، راهکار‌های لازم برای برنامه ارتقای پژوهشی دانشگاه را تبیین کرد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه تربت‌حیدریه در یک سال اخیر، از رتبه ۱۵ به ۱۹ رسیده است که انتظار می‌رود با راهکار‌های پژوهشی ارائه شده، در سال آینده باعث پیشرفت آن باشیم.

در ادامه جلسه گوهری‌منش، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در سال گذشته پرداخت.

وی توسعه ارتباطات برون‌سازمانی و انعقاد طرح‌های پژوهشی کاربردی را لازمه توسعه پژوهشی دانشگاه برشمرد.

همچنین دکتر فیضی، رئیس پژوهشکده زعفران به ارائه گزارشی از دستاورد‌های پژوهشی سال گذشته در پژوهشکده زعفران پرداخت.

اجرای طرح‌های پژوهشی متعدد و اقدامات زیرساختی در محل پژوهشکده زعفران و توسعه آزمایشگاه‌های پژوهشکده، از مهم‌ترین اقدامات اشاره شده توسط دکتر فیضی بود.

گزارش بازدید علمی دکتر محتشمی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی اقتصاد کشاورزی از صنعت کشور آلمان، بخش دیگری از این مراسم بود.

محتشمی با بیان این‌که ۴۹ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور آلمان مستقر هستند، افزود: حدود ۹۲ درصد از این واحد‌ها خرد، کوچک و متوسط محسوب می‌شوند، یعنی شمار کارکنان آن‌ها کمتر از ۱۰۰ نفر است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تربت حیدریه خاطر نشان کرد: درحالی که یک هزار و ۳۰۰ خوشه کسب و کار در اروپا مشغول فعالیت است، حدود یک هزار مورد از این خوشه‌ها در کشور آلمان فعالیت دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار