کد خبر:۱۰۵۰۳۷۹

نتایج پذیرش دانشجوی دکتری استعداد درخشان در دانشکده‌های حکمرانی و تجارت مالیه اعلام شد

نتیجه بررسی اولیه ثبت نام الکترونیکی داوطلبان پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان دکتری تخصصی دانشکده‌های حکمرانی و تجارت مالیه دانشگاه تهران اعلام شد.

تایج پذیرش دانشجوی دکتری استعداد درخشان در دانشکده‌های حکمرانی و تجارت مالیه اعلام شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، به اطلاع متقاضیان پذیرش دکتری بدون آزمون رشته‌های آینده پژوهی و اقتصاد بیمه برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲- ۱۴۰۱ که فرم ثبت نام خود را از سامانه جامع آموزشی دانشگاه تهران تکمیل کرده‌اند، می‌رساند؛ برای آگاهی از وضعیت بررسی اولیه پرونده الکترونیکی خود با استفاده از شناسه کاربری و رمز عبوری که هنگام ثبت نام در سامانه فوق ایجاد کرده‌اند؛ وارد سامانه مذکور شده و از وضعیت بررسی مدارک ارسالی خود به شرح زیر مطلع شوند:

۱- داوطلبانی که وضعیت بررسی اولیه مدارک آن‌ها در سامانه جامع آموزشی دانشگاه" مشروط" اعلام شده است برای مصاحبه دعوت شده‌اند و فرصت دارند نسبت به آماده سازی اصل مدارک آموزشی و پژوهشی آپلود شده در ثبت نام الکترونیکی تا زمان مصاحبه اقدام نمایند. (خواهشمند است از ارائه مدارکی که در ثبت نام الکترونیکی آپلود نشده است خودداری فرمایید.)

۲- داوطلبانی که وضعیت بررسی اولیه آن‌ها در سامانه جامع آموزشی دانشگاه" عدم تأیید" اعلام شده است، بر اساس ضوابط و مقررات درج شده در شیوه نامه؛ حائز شرایط اولیه پذیرش نبوده‌اند و از فهرست داوطلبان واجد شرایط حذف گردیدند.  (دلایل آن در توضیحات قید شده و قابل ملاحظه است)

مهم: به اطلاع کلیه داوطلبان‌ می‌رساند جلسات مصاحبه به شرح ذیل برگزار خواهد شد.

رشته آینده پژوهی: در روز‌های یکشنبه و دوشنبه (۴ و ۵ دی ماه) از ساعت ۷:۳۰ لغایت ۱۲ به ترتیب ۱۰ نفراول روز یکشنبه و ۱۰ نفر بعدی روز دوشنبه در محل دانشکده حکمرانی به آدرس تقاطع وصال و بلوار کشاورز.

رشته اقتصاد بیمه: روز دوشنبه ۵ دی ماه از ساعت ۹ تا ۱۱ در دانشکده‌تجارت و مالیه به آدرس انتهای امیرآباد شمالی - ساختمان شماره ۳ ژئوفیزیک - یال b- طبقه دوم.

- ارائه معرفی نامه حوزه نظام وظیفه به عنوان گواهی موقت کارشناسی ارشد برای داوطلبان ذکور کفایت می‌کند.

- نتیجه نهایی بررسی پذیرش داوطلبان پس از مصاحبه از طریق وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه اعلام خواهد شد.

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار