به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست با تشکلهای دانشجویی و دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانشگاههای ما امروز در رتبه بندیهای جهانی در سطح بسیار بالایی قرار دارند و قطعاً این حرکتها به شکل مؤثر پیش خواهد رفت.
زلفی گل افزود: سعی و تلاش ما بر این است تا فضای مناسب علمی و عقلانی را در دانشگاهها حاکم کرده و دانشجویان را به فعالیتهای پژوهشی، تحقیقاتی و دانش بنیان سوق بدهیم.
وزیر علوم، درخصوص ارتباط علم با صنعت، بیان کرد: سامانه نظام ایدهها و نیازها در وزارت علوم ایجاد شده است تا صنایع و دستگاهها نیازها و چالشهای خود را در این سامانه ثبت کنند و دانشجویان نیز پایان نامههای خود را به سمت حل این مسائل پیش ببرند.
وی گفت: تاکنون ۷ هزار نیاز در این سامانه ثبت شده است که پیشبینی میکنیم این میزان افزایش پیدا کند و از این طریق ارتباط بین علم و صنعت در جامعه بهبود یابد.
زلفی گل درخصوص پروژههای عمرانی دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: خوابگاه دانشجویی، استخر، فاز ۳ دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده علوم انسانی چهار پروژه دانشگاه محقق اردبیلی است که تمام تلاش خود را جهت اتمام این پروژهها به کار خواهیم بست.
وی از بازنگری در رشتهها و توانمندسازی دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری خبر داد.
اسماعیل چمنی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: در ۵ ماه گذشته چندین تریبون آزاد در این دانشگاه برگزار شده است و قصد داریم تعداد آن را طی ماههای آینده افزایش دهیم.
وی گفت: براساس تصمیم وزارت علوم ۳درصد کل بودجه دانشگاه صرف امور فرهنگی میشود و این اتفاقی بسیار خوب برای حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی عنوان کرد: مانع هیچ برنامه فرهنگی درچارچوب قانون در سطح دانشگاه نیستیم و همه جانبه از برنامههای فرهنگی حمایت میکنیم.
چمنی تصریح کرد: امسال از دانشگاه سه کاروان دانشجویی به کربلای معلی اعزام شدند و برای هر نفر ۳ میلیون تومان هزینه در نظر گرفته شد که این میزان در سایر دانشگاهها به ازای هر نفر یک و نیم میلیون تومان بود.
وی تاکید کرد: به هیچکس اجازه بر هم زدن آرامش حاکم در دانشگاه را نمیدهیم.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: هر روز در سلف دانشگاه دو نوع غذا ارائه میشود و از وقتی که مدیریت دانشگاه را برعهده گرفتم گوشت یخ زده در طبخ غذاها استفاده نمیشود، بلکه از گوشت گرم روز استفاده میشود و یک روز در میان به همراه تیم مدیریتی در سلف دانشگاه حضور یافته و از نزدیک شاهد کیفیت غذا هستیم.
چمنی با اشاره به بازدیدهای دورهای از خوابگاههای دانشجویی دانشگاه، بیان کرد: مشکلات و کمبودها در این بازدیدها احصا شده و ما نسبت به رفع آنها اقدام میکنیم.
گفتنی است در ادامه دانشجویان حاضر در این نشست به ارائه دیدگاههای خود پرداختند.