به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، اسماعیل چمنی، سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی در نشست با چند تن از پزشکان خیّر اردبیلی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در حال حاضر دارای حدود ۱۲ هزار دانشجو است، گفت: در بحث پوشش خوابگاهی میانگین کشوری ۳۷ درصد است، اما این میزان در دانشگاه محقق اردبیلی ۲۰ درصد بوده که نیازمند توجه ویژه در این خصوص هستیم.
چمنی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت خوابگاهی دانشگاه محقق اردبیلی برای دختران یک هزار و ۱۰۰ نفر و پسران نیز یک هزار و ۱۰۰ نفر است، افزود: در خصوص خوابگاههای متاهلی نیز اولین خوابگاه ۱۴ واحدی خیرساز در حال استفاده دانشجویان بوده و دومین خوابگاه ۱۴ واحدی خیرساز در حال احداث است. همچنین برای احداث ۲ خوابگاه متاهلی دیگر نیز در حال برنامه ریزی هستیم.
سرپرست دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به پیگیریهای نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و استاندار اردبیل برای اختصاص اعتبار لازم برای تکمیل خوابگاه دانشجویی پسران دانشگاه محقق اردبیلی، تصریح کرد: قطعا حضور دانشجویان در خوابگاههای دانشجویی دانشگاه باعث احساس امنیت بیشتر در میان دانشجویان میشود.
وی ضمن قدردانی از مشارکت خیرین در احداث خوابگاههای دانشجویی و رصدخانه دانشگاه، خاطرنشان کرد: حضور خیرین در محیط دانشگاه باعث افتخار ما بوده و بیش از پیش از خیرین عزیز دعوت میکنیم تا ما را در خدمت به جامعه دانشجویی یاری کنند.
عبدالله حسنی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی طی سالهای اخیر رشد خوبی داشته است، گفت: کمک به دانشجویان نیازمند و احداث خوابگاههای متاهلی جزو اولویتهای بنیاد بوده است.
وی به تربیت نسل صالح در دانشگاهها تاکید کرد و افزود: مشارکت خیرین در بحث احداث خوابگاههای دانشجویی سرمایهگذاری معنوی برای آنان است.
مهدی داوری، مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه بنیاد حامیان این دانشگاه به عنوان اولین موسسه خیریه آموزش عالی در سال ۱۳۹۸ در استان اردبیل راهاندازی شده است، گفت: تاکنون ۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال به صورت مستقیم به دانشجویان نیازمند کمک مالی شده است.
وی با بیان اینکه یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال نیز به صورت وام ازدواج دانشجویی از طریق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه به دانشجویان نیازمند پرداخت شده است، افزود: همچنین پرداخت وامی تحت عنوان وام شرافت به تعدادی از دانشجویان بی سرپرست با بازپرداخت بعد از ۲ سال از گذشت فارغ التحصیلی آغاز شده است.
گفتنی است، در ادامه جواد قرآن نویس رئیس هیئت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه و عزیزالله ادیب و شیوا اسبقیان از پزشکان خیر اردبیلی نیز به ارائه نظرات خود پیرامون رایزنی برای مشارکت پزشکان خیر داخل و خارج کشور برای توسعه خوابگاهها و کمک به دانشجویان نیازمند پرداختند.