آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۰۳۱۸

بررسی مسائل و نیازمندی‌های دانشگاه‌های استان اردبیل با حضور وزیر علوم

مسائل و نیازمندی‌های دانشگاه‌های استان اردبیل با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه محقق اردبیلی بررسی شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، امروز در نشست مشترک با نمایندگان اردبیل در مجلس شورای اسلامی، استاندار اردبیل و روسای دانشگاه‌های استان اردبیل گفت: مقرر شده تا مساعدت‌های لازم برای حل مسائل و نیازمندی‌های دانشگاه‌های استان اردبیل در زمینه‌های مختلف انجام شود.

زلفی گل با اشاره به بحث کمبود خوابگاه در دانشگاه محقق اردبیلی، افزود: قرار است با یک برنامه ریزی مطلوب مشکلات این دانشگاه در زمینه کمبود خوابگاه به حداقل برسد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: یک بازبینی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان انجام می‌شود و سپس اعتبارات لازم در زمینه تامین و تجهیز کارگاه‌ها در نظر گرفته خواهد شد.

وی همچنین در خصوص مسائل دانشگاه فرهنگیان نیز بیان کرد: با توجه به اهمیت ویژه تعلیم و تربیت در سطح جامعه همکاری‌های خاصی را با دانشگاه فرهنگیان از حیث امکانات و اعضای هیات عملی انجام خواهیم داد.

زلفی گل گفت: جهت رفع حداکثری مشکلات دانشگاه‌های استان اردبیل نیاز است از ظرفیت سفر‌های استانی ریاست جمهوری بیش از پیش بهره‌مند شد.

اسماعیل چمنی، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: دانشگاه محقق اردبیلی هم اکنون با ۴۰۰ عضو هیات علمی، ۴۰۰ یاورعلمی و بیش از ۱۳ هزار دانشجو به فعالیت علمی خود در سطح استان ادامه می‌دهد.

چمنی افزود: براساس آخرین رتبه بندی ISC دانشگاه محقق اردبیلی رتبه ۱۷ در بین دانشگاه‌های کشور را کسب کرده است و از نظر فناوری و نوآوری در رتبه ۸ کشور قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی عنوان کرد: این دانشگاه اخیرا وارد رتبه بندی کشور‌های گروه D ۸ شده و رتبه ۶۰۰ الی ۸۰۰ رتبه بندی تایمز را به خود اختصاص داده است.

وی تاکید کرد: این دانشگاه از نظر کمبود خوابگاه رنج می‌برد که از وزارت علوم انتظار مساعدت در این زمینه را داریم.

گفتنی است، در ادامه روسای دانشگاه‌های استان به ارائه بیانات خود در خصوص نیازمندی‌های دانشگاه‌های خود پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار