کد خبر:۱۰۵۱۴۸۳

شیخ نعیم قاسم: انتخاب رئیس جمهور لبنان ارتباطی به روابط ایران و عربستان ندارد / فلسطین همیشه اسم رمز حزب‌الله بوده است

معاون دبیر کل حزب الله لبنان تأکید کرد که هر کس فکر می‌کند روابط عربستان و ایران باعث انتخاب رئیس جمهور لبنان خواهد شد، متوهم است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، نعیم قاسم معاون دبیر کل حزب الله لبنان بعد از ظهر امروز دوشنبه تأکید کرد این جنبش طی چهل سال گذشته، دستاورد‌ها و پیشرفت‌های زیادی داشته و موفق شده است تفکر اصیل اسلامی و مقاومت را تثبیت کند.

قاسم با بیان اینکه فلسطین همیشه اسم رمز حزب الله بوده است، به رادیو «النور» گفت: درباره پرونده استخراج نفت، وضعیت را تحت نظر داریم و با تحولات پیش خواهیم رفت. ما اکنون در مسیر استخراج قرار داریم و شرکت مربوطه نیز اقدامات لازم را آغاز کرده است.

وی با اشاره به اینکه این مسئله هیچ ارتباطی به انتخاب رئیس جمهور در لبنان ندارد، خاطر نشان کرد، برخی در انتخایات اخیر بر روی کاهش محبوبیت حزب الله حساب باز کرده بودند، ولی نتیجه آن، برای این افراد شوکه کننده بود؛ زیرا دو نماینده هم به سایر نماینده‌های حزب الله افزوده شد و تعداد آراء هم از سال ۲۰۱۸ بیشتر بود.  

این مقام حزب الله با تأکید بر اینکه باید در سریعترین زمان ممکن، رئیس جمهور در لبنان انتخاب شود، ادامه داد: تنوع در پارلمان باعث شده است که انتخاب رئیس جمهور با دقت و توافق بین فراکسیون‌ها صورت گیرد. باید گفتگو صورت گیرد و حل مشکلات اقتصادی نیز اولویت داشته باشد.

قاسم همچنین عنوان کرد: بعید است که بدون رئیس جمهور، نجات اقتصادی صورت گیرد. باید کار‌ها را برای انتخاب رئیس جمهور و تشکیل کابینه تسریع کنیم. گفت‌وگوی داخلی برای انتخاب رئیس جمهور، اولویت دارد.

وی در پایان تصریح کرد: هر کس که فکر می‌کند روابط عربستان و ایران باعث انتخاب رئیس جمهور لبنان خواهد شد، متوهم است. دیدار‌های عربستان و ایران در مراحل اولیه قرار دارد و هدف اصلی آن، برقراری روابط بین دو کشور است. هیچ صحبتی نیز درباره لبنان، یمن یا سوریه در آن وجود ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار