آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۴۶۶۷

خشونت پلیس آلمان برای متفرق کردن معترضان +فیلم

نیرو‌های پلیس آلمان به زور فعالان آب و هوایی معترض به گسترش معدن زغال سنگ در روستای «لوتزرات» را سرکوب و از روستا بیرون کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در روز‌های گذشته پلیس آلمان به برچیدن موانع و متفرق کردن فعالانی که در اعتراض به گسترش معدن روباز زغال قهوه‌ای (نوعی زغال سنگ) تحصن کرده بودند، اقدام کرده است. گسترش این معدن تنش‌ها را بر سر سیاست آب و هوایی آلمان در طول بحران انرژی اروپا برجسته کرده است.  

افراد حاضر در این تجمع که بسیاری از آن‌ها ماسک و نقاب بر صورت داشتند، هفته‌هاست که علیه معدن Garzweiler که توسط شرکت انرژی RWE در روستای متروکه‌ای در ایالت غربی نوردراین-وستفالن اداره می‌شود، دست به اعتراض زده‌اند.  

کد ویدیو

آن‌ها زنجیره انسانی تشکیل داده‌اند، تحصن‌های اعتراضی برگزار کرده‌اند و ساختمان‌های متروکه در این روستا را که برای گسترش معدن خراب خواهد شد، اشغال کرده‌اند. یکی از این معترضان زمانی که پلیس فعالانی را که روی مسیر گل‌آلود نشسته بودند، روی زمین می‌کشید، گفت: شما این را اخراج مسالمت‌آمیز می‌دانید؟ کار شما مسخره است، چطور شرمنده نیستید؟ 

کد ویدیو

این اعتراضات، تاییدی بر تنش‌های فزاینده بر سر سیاست آب و هوایی برلین است که کارشناسان محیط زیست می‌گویند در طول بحران انرژی که سال گذشته اروپا را بعد از حمله روسیه به اوکراین در بر گرفت، به عقب رفت.  

این امر بویژه برای حزب سبز‌ها که به عنوان بخشی از دولت ائتلافی اولاف شولتز بعد ز ۱۶ سال مخالفت بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۱، به قدرت برگشته حساس است.

کد ویدیو

این اعتراضات به دنبال حکم دادگاه محلی در روز دوشنبه است که حکم قبلی مبنی بر تخلیه روستا که زمین‌ها و خانه‌هایش اکنون به شرکت RWE تعلق دارد را تایید کرد. در پی درگیری‌ها در اوکراین و پیامد تحریم انرژی روسیه، دولت شولتز مجبور شد تا رویه خود را در خصوص سیاست‌های قبلی تغییر دهد.

به راه انداختن نیروگاه‌های زغال سنگ که کنار گذاشته شده بود و افزایش طول عمر نیروگاه‌های هسته‌ای از جمله آن‌ها بوده که بعد از قطع عرضه گاز روسیه به اروپا و بن‌بست انرژی که قیمت‌ها را بالا برد، انجام شد.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار