آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۵۴۸۳
عضو انجمن صنفی روغن نباتی:

تصفیه روغن کشور با ۴۰ درصد ظرفیت فعالیت دارد

تیمور محمدی گفت: معضل خشکسالی و کم آبی سبب شده تا کشت دانه‌های روغنی در کشور انجام نشود. همچنین بخشی از این چالش به دلیل مکانیزه نبودن بخش کشاورزی است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تیمور محمدی، عضو هیات مدیره انجمن صنفی روغن نباتی در پاسخ به پرسشی درباره مشکلات تولید روغن در کشور گفت: چالش اصلی تولید روغن کشور در بخش کشاورزی است. این مشکل به کشت دانه‌های روغنی برمی گردد. معضل خشکسالی و کم آبی سبب شده تا کشت دانه‌های روغنی در کشور انجام نشود. همچنین بخشی از این چالش به دلیل مکانیزه نبودن بخش کشاورزی است.

او ادامه داد: بحث سوم مشکلات کشت دانه‌های روغنی عدم حمایت نهاد‌های دولتی هنگام خسارت کشاورز است. از این رو کشاورزان رغبتی به ادامه فعالیت‌ها ندارند.

عضو انجمن صنفی روغن کشی با بیان اینکه پیشنهاد شد تا میوه پالم در کشور تولید شود تا میزان وابستگی ارزی تولید روغن کاهش پیدا کند، اظهار کرد: در تولید روغن مورد نیاز کشور ۹۵ درصد وابستگی ارزی دارد. چون در داخل و جنوب کشور کشت خرما انجام می‌شود و پالم نیز میوه‌ای شبیه خرما بوده و در این باره کشاورزان جنوب کشور می‌توانند مبادرت به کشت میوه پالم کنند تا از شدت وابستگی ۹۵ درصدی این محصول کاسته شود. ۲۰ درصد انواع روغن‌ها مربوط به پالم است که وارد می‌شود.

عضو انجمن صنفی روغن نباتی کشور در پاسخ به پرسش دیگر مهر درباره سلامت و سطح استاندارد روغن‌های تولیدی داخل اظهار کرد: در بحث کیفیت و استاندارد همیشه مولفه‌های موجود در کارخانجات سختگیرانه‌تر از استاندارد‌های ملی بوده و استاندارد‌های ملی هر کشور سختگیرانه‌تر از مولفه‌های بین المللی است. از این رو می‌توان ادعا کرد در حوزه تولید روغن و تصفیه آن در کارخانجات بزرگ کشور نه تنها استاندارد‌های داخلی را پاس می‌کند فاکتور‌های غذایی بین المللی را هم می‌گذراند.

ادامه دارد...

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار