آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۶۳۰۵

کاهش ۸۰ درصدی کارکنان توییتر از زمان ریاست ماسک

داده‌های ثبت شده توییتر نشان می‌دهد که بیش از ۶۰۰۰ کارمند این شرکت آمریکایی یعنی حدود ۸۰ درصد از نیروی کار آن از زمانی که ایلان ماسک این شرکت را خرید، کار خود را رها کرده یا اخراج شده‌اند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، شبکه خبری سی‌ان‌بی‌سی روز جمعه با استناد به داده‌های ثبت شده توییتر گزارش داد که بیش از ۶۰۰۰ کارمند این شرکت آمریکایی یعنی حدود ۸۰ درصد از نیروی کار آن از زمانی که ایلان ماسک این شرکت را خرید، کار خود را رها کرده یا اخراج شده‌اند.

بر اساس این اسناد، تعداد کارمندان تمام وقت توییتر از تقریباً ۷۵۰۰ نفری قبل از خرید این شرکت توسط ماسک به حدود ۱۳۰۰ کارمند فعال رسیده است.

کمتر از ۵۵۰ نفر از کسانی که هنوز مشغول به کار هستند، مهندسان تمام وقت هستند. تعداد نیرو‌های بخش اعتماد و ایمنی که مسئول توصیه‌های مربوط به سیاست کسب وکار، طراحی و تغییرات محصول است، کاهش یافته و به کمتر از ۲۰ شاغل تمام وقت رسیده است.

بنا بر این گزارش، حدود ۱۴۰۰ کارمند هنوز حقوق می‌گیرند، اما دیگر انتظار نمی‌رود که مسئولیت‌های خود را در این شرکت انجام دهند. بسیاری از آن‌ها زمانی استعفا دادند که ماسک از آن‌ها خواست که به دیدگاه‌های جدید وی درباره توییتر متعهد شوند. دیدگاه‌هایی که شامل ساعات کاری طولانی‌تر و پایان برنامه دورکاری می‌شد.

ماسک در اواخر ماه اکتبر این شرکت فناوری را به دست گرفت و تقریباً بلافاصله شروع به اخراج کارکنان آن کرد و اعلام کرد که این کار برای جلوگیری از ضرر‌های مالی در این رسانه اجتماعی ضروری است.

با این حال، برنامه اولیه وی این بود که فقط ۵۰ درصد از کارکنان را اخراج کند.

یکی از مهندسان سابق توییتر که خواست نامش فاش نشود، در گفتگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت که از دست دادن کارکنان احتمالاً حفظ خدمات قابل اعتماد در حین ساخت ویژگی‌های جدید را برای این شرکت دشوارتر می‌کند.

وی گفت که عناصر ساخت نرم افزار این شرکت بسیار بزرگ و متنوع است و برای مهندسان باقیمانده سخت خواهد بود که بخش‌های مختلف توییتر را همچنان فعال نگه دارند، چرا که این کار به دانش پلتفرم‌ها و زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف نیاز دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار