آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۶۳۴۲
افسر ارتش آمریکا تأکید کرد؛

سامانه‌های پاتریوت آسیب‌پذیری ذاتی اوکراین را تغییر نخواهند داد

افسر ارتش آمریکا تأکید کرد ارتش اوکراین آمادگی استفاده از سامانه‌های ضدموشکی پاتریوت را ندارد و این تجهیزات نظامی پیشرفته آسیب‌پذیری ذاتی ارتش اوکراین را رفع نخواهند کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «جِف لامر»، افسر ارتش آمریکا با انشتار مقاله‌ای در نشریه «میلیتری واچ» تأکید کرد واشنگتن با ارائه سامانه‌های ضدموشکی پاتریوت به اوکراین دچار اشتباه پرهزینه‌ای شده است.

وی دراین‌باره نوشت: اوکراین آمادگی استفاده از چنین تجهیزات نظامی «پیچیده و با فناوری بالا» را ندارد؛ و همچنین سامانه‌های پاتریوت وضعیت آسیب‌پذیری ذاتی ارتش اوکراین در هوا را تغییر نخواهد داد.

لامر درباره اشتباه آمریکا در ارسال این نوع سامانه‌های پدافندی این‌گونه نتیجه‌گیری می‌کند که «اختلافات درباره ارسال این سامانه بسیار زیاد است. اصرار واشنگتن علی‌رغم این واقعیت بسیار اشتباه است و باید برای آن هزینه گزافی بپردازد».

هفته پیش «پَت رایدر»، سخنگوی مطبوعاتی وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که این کشور به‌زودی، دوره آموزش کار با سامانه موشک سطح به هوای «پاتریوت» به سربازان اوکراین را در پایگاه فورت سیل در ایالت اوکلاهاما آغاز خواهد کرد.

رایدر گفت: این دوره که روش کار و مهارت‌های تعمیر و نگهداری را در کلاس درس و همچنین محیط‌های شبیه‌سازی‌شده به سربازان آموزش می‌دهد، ۹۰ تا ۱۰۰ سرباز اوکراینی را طی هفت ماه آتی آماده خواهد کرد.

میخائیل پودولیاک، مشاور رئیس جمهور اوکراین گفته است که نیرو‌های این کشور از اوایل یا اواسط بهار سال جاری میلادی، شروع به استفاده از سامانه‌های پاتریوت خواهند کرد.

آمریکا در دسامبر ۲۰۲۲ متعهد شد تا یک فروند سامانه موشکی پاتریوت به اوکراین ارسال کند و در ادامه آلمان نیز در ماه جاری چنین تعهدی داد. به گفته رایدر، این سامانه‌ها پس از دوره آموزشی به کی‌یف تحویل داده خواهد شد.

در بحبوحه حملات موشکی و پهپادی مداوم روسیه، پنتاگون در تازه‌ترین بسته کمک امنیتی خود به اوکراین، روی توانمندی‌های دفاعی این کشور تمرکز کرده است. دولت بایدن هفته گذشته از بسته کمکی جدید ۳.۷۵ میلیارد دلاری به اوکراین شامل سامانه پدافندی موسوم به «پرستوی دریا RIM-۷» رونمایی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار