به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمد امامی، سرپرست دانشگاه علوم اسلامی رضوی به اتفاق همراهان ضمن حضور در جامعه المصطفی نمایندگی خراسان با مسولان این نهاد دیدار و گفتگو کرد.
ابتدا حجت الاسلام صالح رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان ضمن معرفی اجمالی پیشینه، اهداف، رسالت و ابعاد کمی و کیفی آموزشی، پژوهشی، فرهنگیتربیتی و تبلیغی جامعه المصطفی و نمایندگی خراسان بیان داشت: حضور نمایندگیها و دانش آموختگان المصطفی در سطح جهان ظرفیت خوبی را برای ارتباط با نهادهای علمی و دانشگاهی جهان ایجاد کرده است.
وی افزود: امروز جای یک نشریه بین المللی با همکاری دانشگاه علوم اسلامی رضوی و المصطفی و برخی دانشگاههای خارج از کشور در رشتههای مختلف فقه، حقوق و سایر رشتههای علوم انسانی و اسلامی خالی است.
رئیس نمایندگی المصطفی در خراسان گفت: در حوزه اسلامی سازی علوم باید به صورت فرآیندی و برنامه ریزی شده با حضور حوزه و دانشگاه محتوای لازم و جذاب با کمک اندیشمندان مسلمان در سراسر عالم تولید شود و در بعضی از رشتههای علوم انسانی ضمن بهرهمندی از تولیدات علوم غربی در این زمینه به سمت تولیدات اسلامی در زمینه علوم انسانی حرکت کنیم.
وی افزود: در همین راستا نمایندگی المصطفی در خرسان آمادگی دارد تا با استقرار قرارگاهی تحت همین عنوان، مسئله را در قالب سندنویسی با حضور اساتید و اعضای هیات علمی به صورت فرآیندی در حوزه اسلامی سازی علوم انسانی، پیشگام شده و اقدامات مؤثری انجام دهد.
حجت الاسلام صالح بیان کرد: یکی از ظرفیتهای ما بازتولید، ترجمه و نشر آثار تولید شده در ایران اسلامی است. امروز معرفی و نشر دستاوردهای علمی در حوزه علوم انسانی در انقلاب اسلامی مغفول مانده است در حالی که رشد و توسعه ما در این علوم بی نظیر است و المصطفی با ترجمه ترجمه بیش از ۴۰۰۰ هزار اثر به ۳۰ زبان زنده دنیا، پل انتقال میراث تمدنی شیعه و ایران اسلامی به سراسر جهان بوده است.
وی افزود: بر این اساس المصطفی این آمادگی را دارد تا ضمن همکاری و تعامل در حوزههای مختلف دانشی و اجرایی با دانشگاه علوم اسلامی رضوی تفاهم نامه همکاری امضا کند.
در ادامه این نشست مشترک حجت الاسلام محمد امامی، سرپرست دانشگاه علوم اسلامی رضوی ضمن معرفی فعالیت ها، دستاوردها، امکانات و ظرفیت دانشگاه در زمینههای علمی فرهنگی و پژوهشی بیان داشت: شاکله دانشگاه رضوی و جامعة المصطفی بسیار شبیه یکدیگر است و امروز این دو مجموعه میتوانند در حوزههای مختلف نظیر ترجمه متون، تالیف کتاب و تدوین منابع درسی مشترک همکاری و تعامل داشته باشند.
وی در بیان دیگر زمینههای همکاری به ایجاد نشریه مشترک به زبانهای زنده دنیا، برگزاری طرحهای پژوهشی مشترک به زبانهای مختلف، ایجاد رشتههای مشترک اشاره کرد.
سرپرست دانشگاه علوم اسلامی رضوی تبادل دانشجو و استاد، جذب سرمایههای ماندگار، اعزام مبلغ در عرصه بینالملل، برگزاری تورهای علمی، برگزاری برنامههای اجرایی مشترک از دیگر زمینههای قابل تفاهم و همکاری و تعامل بیان کرد.