به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عباس افخمی، رئیس دانشگاه بینالمللی D-۸ از انتقال این دانشگاه به ساختمان جدید خبر داد.
افخمی گفت: فضای فیزیکی مناسب، نخستین نیاز این دانشگاه بوده که مرتفع شده است. دانشگاه بوعلی سینا ساختمان عمارت سوخته را در اختیار دانشگاه بینالمللی D-۸ قرار داده و تجهیزات داخلی دانشگاه آماده است.
رئیس دانشگاه بینالمللی D-۸ با بیان اینکه آماده انتقال به این ساختمان هستیم، افزود: این بنا با توجه به سابقه میراث فرهنگی، برای تجهیز و نماسازی بیرون ساختمان باید با اداره کل میراث فرهنگی استان هماهنگ کنیم.
وی با اشاره به وضعیت کنونی دانشگاه بینالمللی D-۸ گفت: به لحاظ حقوقی دانشگاه پایهگذاری و تأسیس شده و اکنون آماده پذیرش دانشجو است و چهار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری برای ادامه تحصیل در این دانشگاه پذیرفته شدهاند.
افخمی با بیان اینکه نحوه پذیرش دانشجو، مراجعه افراد داوطلب برای تحصیل در این دانشگاه است، گفت: پرونده این متقاضیان بررسی میشود و در صورت برخورداری از کیفیت لازم برای تحصیل در دانشگاه بینالمللی دی ۸، پذیرش خواهند شد.
وی با اشاره به دلایل پایین بودن تعداد دانشجویان پذیرفته شده گفت: نخستین مسئله به این موضوع بازمیگردد که فعلاً قرار نیست دانشجوی ایرانی پذیرش کنیم. نکته بعدی اینکه این دانشگاه یک دانشگاه نوپا بوده و شناخته شده نیست در حالی که، کسی که قصد تحصیل در دانشگاههای بینالمللی را دارد معمولاً به سراغ دانشگاههایی میرود که در رتبهبندیهای جهانی دارای رتبه و جایگاه باشد حال آنکه بنا به نوپا بودن دانشگاه دی۸ هنوز این فرصت برای ما فراهم نشده است.
رئیس دانشگاه بینالمللی D-۸ با تأکید بر اینکه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو جذب میکنیم، افزود: خوشبختانه محدودیتی به لحاظ رشتهای وجود ندارد و سیستم توسعهای شبکهای در دستور کار ماست. از طرفی مجوزی نیز از شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم گرفتیم؛ بنابراین اگر با دیگر دانشگاهها تفاهمنامه همکاری داشته باشیم ما در تمامی رشتههای دانشگاه مورد نظر امکان جذب دانشجو خواهیم داشت.
افخمی با بیان اینکه در قدم نخست همکاری با دانشگاههای کشور را آغاز کردهایم، تصریح کرد: تفاهمنامه همکاری با دانشگاههای بوعلی سینا (دانشگاه میزبان)، الزهرا (س)، علامه طباطبایی، صنعتی امیرکبیر و نیز دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) منعقد شده که از امکانات و ظرفیت اعضای هیئتعلمی این دانشگاهها بر اساس این تفاهمنامه استفاده کنیم.
وی ادامه داد: البته همچنان روند پیگیری برای انعقاد تفاهمنامه در داخل و خارج از کشور ادامه دارد به نحوی که با دانشگاه سینس (Sains) کشور مالزی نیز تفاهمنامه همکاری منعقد کردیم. به تعبیر بهتر در قدم بعد با توجه به بهبود شرایط (داشتن ساختمان مجزا) این تفاهمنامه را با دانشگاههای سایر کشورها با اولویت دانشگاههای عضو سازمان دی ۸ خواهیم داشت.
گفتنی است، دانشگاه D-۸ یک دانشگاه بین المللی و وابسته به سازمان همکاری اقتصادی گروه هشت است.