نمایشگاه دانش‌آموزی سمپاد با حضور ۷۵ تیم از دختران و ۷۵ تیم از پسران برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۰۸۱۷
یاوری در گفتگو با «دانشجو»:

نمایشگاه دانش‌آموزی سمپاد با حضور ۷۵ تیم از دختران و ۷۵ تیم از پسران برگزار شد

اولین نمایشـگاه دسـتاورد‌ها و طرح‌های پژوهشی برتر دانش‌آموزان مدارس سمپاد در روز‌های ۲۴ و ۲۵ بهمن در کانون پرورشی فکری کودک و نوجوان برگزار می‌شود.

نمایشگاه با حضور ۷۵ تیم از دختران و ۷۵ تیم از پسران برگزار شده است

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ الهام یاوری، رئیس سازمان ملی استعداد‌های درخشان، در پاسخ به سوال درباره نحوه برگزاری اولین نمایشـگاه دسـتاورد‌ها و طرح‌های پژوهشی برتر دانش‌آموزان مدارس استعداد‌های درخشان گفت: نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی با حضور ۷۵ تیم از دختران و ۷۵ تیم از پسران در تیم‌های دو یا سه نفره، از تمام استان‌های کشور برگزار شده است.

او در ادامه گفت: انتخاب و ارسال طرح‌های برتر هر استان بر اساس سهمیه اعلام شده با تایید دبیرخانه استان بوده است. طرح‌های منتخب اسـتانی از میان طرح‌های منتخب مدارس استعداد‌های درخشان طی ٣ سال تحصیلی اخیر در جشنوارها، کارسوق‌ها و ... انتخاب شده است.

وی افزود: دانش آموزان آثار خود را در رشته‌های برق و الکترونیک، کشاورزی و منابع طبیعی، کامپیوتر، فیزیک و نجوم، مکاترونیک، شیمی، مکانیک، علوم اجتماعی و روان شناسی، عمران و معماری، ریاضی، علوم زیستی و پزشکی، هنر، علوم دینی و قرآن پژوهی، سلول‌های بنیادی، فناوری نانو، زبان و ادبیات فارسی، علوم شناختی، زبان انگلیسی، فناوری هسته‌ای و نظامی، هوش مصنوعی، علوم انسانی و فلسفه و کسب و کار ارسال کردند.

رئیس سازمان ملی استعداد‌های درخشان تصریح کرد: فرآیند ارسال آثار از دی ماه آغاز شد و متقاضیان تا سوم بهمن فرصت داشتند تا آثار را به دبیرخانه ارسال کنند؛ و در انتها طرح‌هایی که در نمایشگاه به نمایش گذاشته شدند که علاوه بر نو و بدیع بودن دارای کیفیت لازم نیز بودند.

یاوری در پاسخ به سوال درباره امکانات مدارس سمپاد اظهار داشت: برخی از مدارس ما امکانات و آزمایشگاه‌های خوبی دارند و برخی مدارس متاسفانه دارای توان آزمایشی کم تری هستند. اما این فرهنگ در مدارس ما بسیار قوی است که بچه‌ها برای حل مسائل خودشان به نهاد‌های دیگر مثل دانشگاه‌ها و بنیاد نخبگان و یا مدارس دیگر سمپاد مراجعه کنند و از کمک‌های آموزشی و پژوهشی آن‌ها استفاده کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار