گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو_ حسین نجار_ واژه «انقلاب» در ادبیات سیاسی جهان ماهیتی چپ گرایانه دارد. حتی هنوز هم درباره ماهیت انقلاب اول مردم فرانسه علیه لویی شانزدهم بحثهای داغی صورت میگیرد که انقلابی سوسیالیستی بود یا بورژوایی و اولین بار کارل مارکس بود که در قرن بیستم با کتاب اقتصاد و سرمایه خود از انقلاب کارگران علیه نظامهای بورژوایی و امپریالیستی سخن گفت.
حتی مارکس در کنار لنین و آنتونیو گرامشی در اولین کنگره جهانی حزب کمونیست انقلاب کارگران علیه سرمایه داران را به نوعی سونامی قرن بیستم تلقی کرد و اندک زمانی بعد هم ارتش سرخ به رهبری لنین علیه ارتش سفید تزار رومانف وارد جنگ شد تا روسیه تزاری پس از شکست مقابل سرخهایی که اتحاد جماهیر شوروی را پدید آوردند به تاریخ پیوست.
مقدمه فوق برای این نوشته شد تا مخاطب بداند که مفهوم انقلاب در ادبیات معاصر جهان مفهومی کاملا کلاسیک و چپگرایانه است؛ که اتفاقا پس از شوروی، سرزمین انقلابها در جهان آمریکای لاتین است.
تنها انقلابی که در جهان با ادبیات و منش رایج و کلاسیک چپگرایان به وقوع پیوست، ولی رهبر آن انقلاب نه فردی سوسیالیست که یک روحانی عالیقدر مذهبی مورد وثوق ملت بود، انقلاب مردم ایران علیه نظام لیبرالیستی پادشاهی محمدرضا پهلوی بوده و پس از آن هم دیگر چنین انقلابی در هیچ کجای عالم روی ندارد.
این که خمینی عزیز چگونه توانست به عنوان یک روحانی تراز اول جهان تشیع انقلابی را هدایت کند که تمام مارکسیتهای ایران پشت سر ایشان قرار گرفتند و در مقابل عظمت رهبریاش زانو زدند مسئلهای فراتر از این یادداشت است و سرمقالهای جداگانه و مبسوط را میطلبد، ولی نکته مهم اینجاست که انقلاب پیرجماران بر خلاف سایر رهبران مذهبی جهان وقتی به پیروزی رسید به سمت و سوی جمهوریت رفت که غرب مدعی داشتنش بود و به آن میبالید.
همواره منش امام خمینی (ره) در همراهی با مستضعفان عالم به عنوان طبقه سرکوب شده کارگری مقابل جریان امپریالیستی بود و برای همین است که از همان روز اول پیروزی انقلاب در ایران نظامهای انقلابی متمایل به سوسیالیسم البته به غیر از شوروی به وجد آمدند و روابط ایران با آنها روزبه روز مستحکمتر شد. مانند هندوستان، کوبا، ونزوئلا، السالوادور، اروگوئه و...
حال وظیفه هیسپان تی وی است که به عنوان تنها رسانه اسپانیایی زبان ایران، آنهم در این ایام انقلاب با تمام توان آرمان امام خمینی (ره) را برای مردم آمریکای لاتین به تصویر بکشد؛ و هرچه بیشتر درباره زندگی این ابرمرد تاریخ معاصر جهان برای نسل جوان آمریکای لاتین، سخن گوید.
مردی که با یک کلام او ابرقدرتهای شرق و غرب جهان متحیر میماندند وقتی از ادامه جنگ میگفت و یا با پذیرش قطعنامه صلح میکرد تمامی اندیشکدههای مطرح غربی تا مدتها به تجزیه تحلیل گفتههایش میپرداختند در حالی که بر خلاف زندگی مرفه سایر رهبران جهان در یک منزل حقیر و کوچک زندگی میکرد و هنگامی هم که از دنیا رفت، تشییع پیکری تاریخی در ایران به راه افتاد که نمونهاش در تاریخ معاصر جهان به ندرت یافت میشود.