به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز مراسم افتتاحیه نمایشگاه مسئله محور سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور ناصر فخاری؛ مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی؛ رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و سردار مهدی رحیمی؛ رئیس سازمان بسیج علمی کشور در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار شد.
۳۷ شرکت و با ۱۲۴ مسئله در نمایشگاه امروز حضور دارد
در ابتدای این مراسم ناصر فخاری؛ مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر با بیان اینکه این سازمان اقتصادی با ۳۷ شرکت و با ۱۲۴ مسئله در نمایشگاه امروز حضور دارد، گفت: ۱۴ شرکت در حوزه کشاورزی و ۸ شرکت در حوزه انرژی ساختمان و معدن فعالند. ۳ سال است که مرغ کشور را بدون واردات تامین میکنیم و امسال مرغ کشور از تولیدات سازمان اقتصادی کوثر است.
وی ادامه داد: ۱۲ درصد روغن کشور در سازمان اقتصادی کوثر تامین میشود و حوزه معدنی ما به عنوان ۵۰۰ شرکت برتر شناسایی شده است و بیش از ۳۰۰ درصد درآمد و سود شرکتهای ما ارتقا پیدا کرد که کمتر از ۵۰ درصد آن به تورم ارتباط دارد.
فخاری در پایان سخنان خود اظهار داشت: در این نمایشگاه، شرکتهای ما ۱۲۴ مسئله شان را عرضه کرده اند و میخواهیم با شرکتهای دانش بنیان و معاونت علمی ریاست جمهوری پیمان ببندیم تا امنیت غذایی کشور تامین شود.
بنیاد شهید در تلاش برای اقدامات استراتژیک در نظام تولیدی کشور است
در ادامه این مراسم سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی؛ معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: سازمانهای وابسته به بنیاد شهید در تلاش برای اقدامات استراتژیک در نظام تولیدی کشور هستند.
وی افزود: خاطرم هست وقتی آقای محرابیان؛ وزیر نیرو پروژههای انتقال آب پیش میبردند، با شرکت جتکو ما ارتباط داشتند و شرکت ما بود که میتوانست موتور مورد نظر را تامین کند و در موضوع تعمیرات نیروگاه اتمی بوشهر، شرکتهای وابسته به سازمان اقتصادی کوثر وارد عمل شدند.
قاضی زاده هاشمی در پایان سخنان خود گفت: وقتی مسئله تولید حل شود، میتوانیم وارد عرصه جدید شویم. با توجه به اینکه نخبگان زیادی در جامعه ایثارگری داریم، باید سازماندهی به صورتی باشد که نخبگان ایثارگر وارد فعالیتها شوند، و از این ظرفیت آنها به کار گرفته شوند. این موسسه میتواند واسطه مناسبی برای حل مشکلات کشور باشد.
میخواهیم ظرفیت مردم را پای اقتصاد دانش بنیان کشور بیاوریم
در پایان مراسم نیز سردار مهدی رحیمی؛ رئیس سازمان بسیج علمی کشور افزود: ما اعلام آمادگی کنیم و میخواهیم ظرفیت مردم را پای اقتصاد دانش بنیان کشور بیاوریم و ۱۰ طرح مختلف عملیاتی مانند طرح باقر العلوم انجام شد.
وی ادامه داد: این طرح توسط نخبگان، نیازهای کشور را حل میکند و بسیج هم آمادگی دارد که از این طرحها پشتیبانی کند و ما ۷۰ هزار نفر معاونت علم و فناوری داریم و در دولت سیزدهم باید نخبگان در مناطق دور افتاده شناسایی شوند.
به گزارش دانشجو در پایان این مراسم نیز از سامانه بامک رونمایی شد. گفتنی است این سامانه توسط شرکتهای دانش بنیان پایه ریزی شده است و با کمک آن برای شرکتهای تابعه سازمان، فضایی فراهم میشود تا بتوانند کالاهای خود را با ابزارهای مختلفی به فروش برسانند و نیازهای مردم را برطرف کنند. براساس این گزارش، این نمایشگاه از امروز ۲ اسفند ماه کار خود را شروع کرده است و تا ۵ اسفند پذیرای عموم بازدیدکنندگان است.