آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۳۲۴۸
تقی‌زاده:

حضور ۷۵۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی

مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: ۷۵۰ نفر در نخستین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی شرکت کرده‌اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین اختتامیه نخستین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی با حضور دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حسنایی رئیس دانشگاه هنر، ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان و سید فردین تقی زاده مدیل کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان و دیگر مدیران این سازمان برگزار شد.

تقی زاده در این مراسم ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان گفت: این جشنواره برای اولین بار در سطح ملی به میزبانی دانشگاه هنر برگزار شده است و برای سال‌های آینده نیز به صورت پربار تر برگزار خواهد شد.

مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر با بیان اینکه سامانه‌ای برای برگزاری این جشنواره ایجاد شده است؛ تصریح کرد: این جشنواره در سه بخش قرانی، فرهنگی و هنری برای دانشجویان شاهد و ایثارگر در همه بخش ها و برای همه دانشجویان در بخش هنری در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه ۷۵۰ نفر در این جشنواره شرکت کرده‌اند؛ اظهار کرد: در بخش قرآنی دانشجویان با ارسال کلیپ در موارد تحقیق، ترتیل حفظ در این جشنواره شرکت کردند.

وی خاطر نشان کرد: امروز در آیین اختتامیه این جشنواره میزبان برترین‌های جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری هستیم تا از آن‌ها تقدیر به عمل آوریم.

وی در پایان از داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر حسنایی رئیس دانشگاه هنر در جهت حمایت از برگزاری این جشنواره تشکر کرد.

گفتنی است در پایان این آیین از برندگان جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی با اهدای لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار