به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «محمدرضا بهرامن» افزود: این مهم یک اقدام علمی و فرهنگی است که در راستای مسوولیتهای اجتماعی خانه معدن ایران عملیاتی و اجرایی میشود.
وی با اشاره به کلید خوردن این طرح از سال ۱۴۰۰ که بهتازگی از سوی شورای شهر با آن موافقت شد، بیانداشت: این طرح از بخشی از خیابان «سمیه» تهران آغاز میشود و تا دانشگاه پلیتکنیک ادامه خواهد یافت که در آن از ظرفیت پیادهروی مسیر در قالب سنگفرشهای معدنی، استراحتگاههای خاص، کتابخانه، کافه معدن و ... بهمنظور بهسازی معابر استفاده خواهد شد.
بهرامن، وجود وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، اتاق بازرگانی، شرکت هپکو، خانه معدن ایران و همچنین دفاتر شرکتهای بزرگ معدنی کشور در این محدوده را دلیل انتخاب این خیابان به این منظور عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد و احداث گذر معدن در تهران، علاوه بر اینکه میتواند روحیه رهگذران را تغییر دهد، به مثابه نوعی کلاس آموزشی برای همه علاقهمندان بخش معدن و صنایع معدنی و به نمایش گذاشتن پتانسیلهای معدنی کشور از صفر تا ۱۰۰ درصد است و میتواند به همه استانهای معدنخیز کشور نیز تسری یابد.
رییس خانه معدن با بیان اینکه در این زمینه طرح مد نظر با همکاری خانه معدن ایران تهیه شده و قرار است فاز نخست آن توسط خانه معدن اجرایی شود، تاکید کرد: اجرای این طرح ملی نیازمند حمایت ایمیدرو، شرکتهای بزرگ معدنی و همراهی اتاق بازرگانی است.