حسین کریمی پور، مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگو با خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، درخصوص مسمومیت دانش آموزان گفت: اگر ما تاریخ انقلاب اسلامی را ورق بزنیم و حوادث اخیر را با وقایع سریالی خرداد و تیر سال ۶۰ مقایسه کنیم، به این نتیجه میرسیم که بین این حوادث شباهتهایی وجود دارد.
کریمی پور بیان کرد: دشمن در ابتدای انقلاب سعی داشت با عناصر خودفروخته داخلی فضای رعب و وحشت در میان شهروندان ایجاد کند و ۱۷ هزار نفر غیرنظامی ایرانی و مسلمان را به قتل رساندند.
مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: مسمومیت دانش آموزان در مدارس هم گواه این مطلب است که بعد از اینکه مردم حضور پرشوری در راهپیمایی ۲۲ بهمن داشتند، باعث شده که دشمن از تمامی تاکتیکهای خود ناامید شود و به همان روشهای ابتدای انقلاب برگردد و با ابزارهای جدیدی بین مردم رعب و وحشت ایجاد کند.
وی توضیح داد: در آن زمان در مقابله با آن رفتارهای دشمن عملیاتی مانند مرصاد صورت میگرفت، اما اکنون که کشور در حیطه نظامی و جنگ سرد به قدرت لازم رسیده است، دشمن دارد میدان عملیات مرصاد را به میدان عملیات اغتشاشات و مسمومی کردن دانش آموزان تبدیل میکند.
کریمی پور با بیان اینکه مسئولان باید مجاری ایجاد عملیات در کشور را شناسایی کنند، گفت: مسئولان نباید بگذارند که دشمنان آن اهداف شومی را که در سر دارند تا بین مردم و انقلاب شکاف ایجاد کنند، عملی شود.
وی با تأکید بر اینکه راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال نشان داد که مردم انقلاب را دوست دارند، گفت: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند و رئیس جمهور هم تأکید کرد، موضوع مسمومیت دانش آموزان باید به طور ویژه پیگیری شود.
مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اقدامات رسانهای برای پوشش اخبار درباره مسمومیت دانش آموزان گفت: با اینکه رسانههای ما توانستند روایت اول را در اختیار بگیرند، اما نباید در این محرله متوقف شویم و باید برای مردم آمران این مسمومیتها باید تبیین شود.
وی با بیان اینکه دانشجویان نیز در تبیین این موضوع نقش دارند، گفت: ما دانشجویان نیز باید بتوانیم روایت اول را در اختیار بگیریم. همانطور که شهید بهشتی گفته بود باید موذن جامعه باشیم.
کریمی پور خاطرنشان کرد: دانشجویان باید اولا خود در این زمینه ورود کنند و ثانیا با درک درست از شرایط، به تبیین موضوع برای مردم و دیگر دانشجویان بپردازند. چون جایگاه دانشجو در جامعه بسیار ویژه است و مردم انتظار دارند حرفی که یک دانشجو میزند، مورد اعتماد باشد.
وی با بیان اینکه اگر مسئولان امر و فعالان حوزه رسانه و قشر نخبگانی جامعه به تبیین مسائل پیشامده اقدام نکنند، دشمن فرصت بیشتری برای ایجاد عملیات خود پیدا میکند، گفت: همانطور که اگر سیستم ایمنی بدن ضعیف شود، عفونت در بدن منتشر شده و فرد را از پای میاندازد.
مسئول واحد سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: ما باید با تقویت روحیه مطالبه گری و تقویت حوزه رسانهای و ارتباط با مردم، بتوانیم سیستم دفاعی را تقویت کنیم و اجازه ندهیم دشمنان علیه ما عملیات داشته باشند.