آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۵۴۲۳

تشریح ویژگی‌های نمونه معیار تولید هواپیمای یاسین توسط امیر آشتیانی

وزیر دفاع و پشتیانی نیرو‌های مسلح در مراسم افتتاح سالن تولید جت آموزشی پیشرفته یاسین در تشریح ویژگی‌های نمونه معیار تولید این هواپیما گفت: ویژگی این جت آموزشی طراحی کاملا بومی آن است که موجب شده تا از این نمونه بتوانیم برای هواپیما‌های رزمی و پشتیبانی از نزدیک نیز استـفاده کنیم.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی صبح امروز (شنبه ۲۰ اسفندماه) در مراسم افتتاح سالن تولید و رونمایی از نخستین نمونه فروندِ تولید معیار و عملیاتی جت آموزش پیشرفته یاسین، گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی ما در بحث انتقال توان هوایی آموزش خلبانی است به ویژه در نیروی هوایی است که مأموریت دفاع از فضا و هوای کشور را دارد.

وی ادامه داد: آموزش خلبانی از آن با آموزش‌های سطح بالا است که در آن نیاز به هواپیمای آموزشی‌های مختلف نیاز دارد.

وزیر دفاع بیان کرد: همکاران ما در صنعت دفاعی از سال ۹۹ اقدام به طراحی و ساخت هواپیمای جت آموزشی مادون صوت کردند که فروند دوم آن امروز رونمایی شد.

امیر آشتیانی با اشاره به ویژگی‌های هواپیمای یاسین تصریح کرد: این هواپیما دارای ویژگی‌های خاصی است که مهم‌ترین آن طراحی بسیار عالی و بومی آن است که به ما اجازه می‌دهد تا بتوانیم این هواپیما را در بخش‌های مختلف استفاده کنیم به ویژه به عنوان یک هواپیمای رزمی و پشتیبانی هوایی نزدیک.

وزیر دفاع با بیان اینکه صنعت هوایی از سال‌ها پیش اقدام به طراحی جت آموزشی یاسین کردند که امروز فرزند دوم آن رونمایی شد، تصریح کرد: ویژگی این جت آموزشی طراحی کاملا بومی آن است که موجب شده تا از این نمونه بتوانیم برای هواپیما‌های رزمی و پشتیبانی از نزدیک نیز استـفاده کنیم.

وی‌ادامه داد: قالب تجهیزات هواپیما بومی‌سازی شده و یقیین داریم به عنوان هواپیمای پیشرفته می‌تواند مأموریت‌هایی که به نیروی هوایی واگذار می‌شود را به خوبی انجام دهد و در کاهش مدت زمان آموزش و کیفیت آموزش‌ها موثر واقع شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار