کد خبر:۱۰۶۵۴۶۶

سردار کرمی: جنگ ترکیبی و شناختی شهریور از جنگ تحمیلی پیچیده‌تر بود

فرمانده یگان‌های ویژه انتظامی کشور گفت: جنگ ترکیبی و شناختی شهریور ماه از جنگ نظامی ۸ ساله که به ما تحمیل شد خطرناک‌تر و پیچیده‌تر بود و جنگ بسیار سختی بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چهارمین یادواره سرداران و ۱۳۲۰ شهید یگان‌های ویژه ناجا صبح امروز در مقر فرماندهی یگان ویژه برگزار شد.

سردار حسن کرمی فرمانده یگان‌های ویژه با بیان این مطلب که ادامه راه درخشان نورانی که حضرت امام (ره) پایه گذاری کردند کار فاخر و ارزشمند و بسیار سختی است که به عهده آن هیچ کسی جز مقام معظم رهبری بر نمی‌آید

فرمانده یگان‌های ویژه ناجا تصریح کرد: کسانی که در این مسیر قدم برداشته و جانفشانی کردند تا این راه نورانی تقویت شود همین شهدای عزیز بزرگوار هستند که امروز برای گرامیداشت آن‌ها را گرد هم جمع شده ایم.

فرمانده یگان‌های ویژه انتظامی کشور گفت: در اوایل انقلاب با تهدید نظامی مواجه بوده و تمرکز دشمن فقط در جنگ بود، اما بعد آن با جنگ ترکیبی و شناختی دشمن که با فکر و ذهن مردم سرو کار دارد روبرو بوده و هستیم.

وی گفت: جنگ ترکیبی و شناختی شهریور ماه از جنگ نظامی ۸ ساله که به ما تحمیل شد خطرناک‌تر و پیچیده‌تر بود و جنگ بسیار سختی بود.

این خبر در حال تکمیل است...

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار