کد خبر:۱۰۶۵۸۱۸

اختصاص بودجه برای تجاری‌سازی فناوری‌نانو در پاکستان

بنیاد علوم پاکستان برای حمایت از دانشمندان در توسعه و تجاری‌سازی محصولات در زمینه‌های فناوری نانو، مواد و هوش مصنوعی کمک هزینه تحقیقاتی را برای حمایت از دانشمندان و محققان در نظر گرفته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بنیاد علوم پاکستان (PSF) برای حمایت از دانشمندان و محققان در توسعه و تجاری‌سازی محصولات در زمینه‌های فناوری نانو، مواد و هوش مصنوعی تحت برنامه تحقیقاتی رقابتی، کمک هزینه تحقیقاتی را برای حمایت از دانشمندان و محققان در نظر گرفته است.

دانشمندان، مهندسان، تکنسین‌ها، مبتکران، آکادمی‌ها و کارآفرینان مراکز دارای تحقیق و توسعه، دانشگاه‌ها و صنایعی که قبلاً مرحله اول تحقیق و توسعه را به پایان رسانده‌اند و نیاز به پشتیبانی مالی برای استفاده از نتایج تحقیقاتی خود دارند می‌توانند برای دریافت این حمایت اقدام کنند. این گروه‌ها برای تولید محصولات جدید، نمونه‌های اولیه، تولید و تجاری‌سازی در مقیاس پایلوت می‌توانند برای دریافت کمک هزینه درخواست دهند.

افراد نوآور خلاق، استارتاپ‌ها یا شرکت‌های کوچک و متوسط که محصول جدید، فناوری نو، روش یا فرآیندی را راه‌اندازی کرده‌اند و می‌خواهند ارزش افزوده یا پیشرفت خود را به تنهایی یا با همکاری دانشمندان و موسسات تحقیق و توسعه دانشگاهی جلو ببرند نیز می‌توانند برای این حمایت درخواست دهند.

این کمک‌های مالی برای مدت حداکثر دو سال برای محققان (حداکثر ۱۰ میلیون روپیه)، گروه‌های تحقیقاتی و کنسرسیومی (تا ۲۰ میلیون روپیه) در دسترس هستند. این بودجه با هدف ترویج استفاده از نتایج تحقیق و توسعه در توسعه اقتصادی از طریق فشار صادراتی و جایگزینی واردات ضمن صرفه‌جویی در ارز در پاکستان انجام می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار