به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بعد از ظهر امروز بازار مشترک کوثر (بامک) با حضور معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی و نیز مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در تهران افتتاح شد.
قرار است در این بازار محصولات و کالاهای اساسی و نیز لوازم خانگی با ۱۰ تا ۳۰ درصد تخفیف به مردم عرضه شود. علاوه بر آن، برای ۱۰۰ هزار خانوار ایثارگر در تهران اینگونه کالاها به قیمت درب کارخانه ارسال خواهد شد.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در این آئین افتتاح بازار درباره چگونگی ارسال کالاها به درب منازل ایثارگران گفت: سامانهای راهاندازی شده است که خانوادههای ایثارگر میتوانند با ثبت کد ملی خود در آن به این سامانه دسترسی داشته باشند. در آنجا کالاهای مورد نیاز خود را تعیین میکنند و پس از آن به قیمت کارخانه به درب منازل آنها ارسال میشود.
فخاری این اقدام را ارج نهادن به ارزش والای خانوادهای ایثارگران توصیف کرد و گفت: پیش از این اگرچه خدماتی به این خانوادهها داده میشد، اما کالاهای مورد نیاز به درب منازل ارسال نمیشد و ما این را یک ضرورت میدانیم تا حداقل حرمت و احترام این عزیزانی که مدیونشان هستیم حفظ شود.
فخاری گفت: این اقدام در ابتدا برای یکصدهزار خانوار شهدای و ایثارگران در تهران انجام میشود و پس از آن به همه ایثارگران کشور داده خواهد شد. در مرحله سوم تلاش میکنیم که این کالاها به عموم مردم کشور به همین روش عرضه شود.
وی افزود: کالاها همه مربوط به شرکتهای زیرمجموعه بنیاد شهید انقلاب اسلامی است که شامل محصولات پروتئینی، لبنی، لوازم خانوادگی و عموماً مایحتاج مردم است.
به گفته مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، نرمافزار این سامانه در نمایشگاهی که ۲ تا ۵ اسفند در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی برگزار شد، رونمایی شد، اما بخش فیزیکی آن امروز افتتاح میشود.
فخاری توضیح داد: کارتهایی به خانوادههای ایثارگران داده شده و در گام نخست آنها میتوانند با ورود به سامانه از طریق کیف پول این کارتها نیازهای خود را خریداری کنند.
فخاری این اقدام را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: در ۴۴ سال گذشته این کار به تعویق افتاده بود و به نظر میرسد برای حفظ حرمت خانوادههای ایثارگران زودتر از اینها باید این کار انجام میشد.
توزیع سامانه محصولات کوثر باید هر چه سریعتر عمومی شود
در ادامه این مراسم، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی این اقدام سازمان اقتصادی کوثر را ارزنده توصیف کرد و گفت: رویکرد این دوره مدیریت با توجه به نگاهی که در خدمت به خانواده شهدا و ایثارگر دارد ستودنی است. دوستان قبلی هم در این باره زحماتی کشیده بودند، اما اینکه اینگونه خانوادههای ایثارگران ارج نهاده شوند، ارزشمند است.
قاضیزاده هاشمی افزود: این اقدام سازمان اقتصادی کوثر در حقیقت تأثیری در بازار کالاها هم دارد که نتایج تأثیر آن در سفره مردم دیده خواهد شد. اگر این سازمان کالاهای خود را به قیمت مناسبتری به مردم عرضه میکند، در واقع میتواند قیمت را در بازار پائین بیاورد.
معاون رئیسجمهور گفت: از سازمان اقتصادی کوثر میخواهم که این سامانه را بلافاصله در شهرهای کرج، شهریار و استانهای اطراف و درنهایت کل کشور اجرایی کند که به لحاظ رعایت عدالت هم ضروری است.
معاون رئیسجمهور اضافه کرد: کیفیت خدمات هم باید افزایش یابد و همچنین دیگر خدماتی که به خانوادههای ایثارگران انجام میشود نیز باید در این بستر سامانهای صورت گیرد و حتی توزیع کالاهایی را که خودشان تولید نمیکنند را باید از این طریق انجام دهند.
وی پیشنهاد کرد که در مذاکرات با کارخانهها و تولیدکنندهها که عموما توجه ویژهای به خانوادههای ایثارگران دارند، میتوان تخفیف گرفت و حتی از معافیت مالیاتی که در برخی کارهای خیر وجود دارد نیز استفاده کرد و از این طریق کالاهای ارزان به خانوادههای ایثارگران عرضه کرد.
در ادامه این مراسم، غلامی مدیرعامل کشت و صنعت شریفآباد هم اعلام کرد که به زودی عرضه مستقیم محصولات شرکتهای تابعه با اولویت جامعه هدف خانواده ایثارگر به فروش میرسد و به آنها خدماترسانی انجام خواهد شد.
به گفته وی، کشت و صنعت شریفآباد در دورههای قبلی وضعیت سوددهی مناسبی نداشت، اما اکنون جزو ۲۵ شرکت پیشرو در جهان است.
براساس این گزارش، عرضه مستقیم محصولات بازار مشترک کوثر (بامک) در سهراه آذری، ابتدای خیابان قزوین برقرار است و براساس مشاهدات خبرنگار فارس، انواع محصولات مورد نیاز مردم در آنجا با ۳۰ درصد تخفیف ارائه میشود.
در این آئین افتتاح، فروشگاه شهاب از زیرمجموعههای سازمان اقتصادی کوثر که لوازم خانگی تولید میکند نیز به صورت اینترنتی یا مجازی، رونمایی شد.