برنامه ریزی ویژه‌ای روی حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها داشته باشیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۶۴۴۹
معاون فرهنگی وزیرعلوم:

برنامه ریزی ویژه‌ای روی حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها داشته باشیم

معاون فرهنگی وزارت علوم گفت: نکته مهمی که مطرح است و باید روی آن برنامه ریزی ویژه‌ای انجام گیرد؛ مسئله عفاف و حجاب در دانشگاه است.

برنامه ریزی ویژه‌ای روی حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها داشته باشیم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در جمع معاونین فرهنگی دانشگاه‌های کشور با اشاره به تشکیل و تصویب کارگروه‌های تخصصی معاونت فرهنگی بیان کرد: کارگروه‌های تخصصی معاونت فرهنگی وزارت علوم مشخص شدند و احکام دبیران آن‌ها نیز داده شد.

وی افزود: برخی از دانشگاه‌ها دارای تجارب خوبی در حوزه‌های خاصی از فعالیت فرهنگی و اجتماعی هستند، بر اساس تجارب و ایده‌هایی که در این حوزه‌های خاص داشتند و ضرورتی که در رابطه با آن موضوع حس می‌شد؛ باید هم افزایی‌هایی شکل می‌گرفت که ما تصمیم گرفتیم در راستای این هم افزایی کارگروه‌ها شکل بگیرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رابطه با اهداف این کارگروه‌ها تصریح کرد: درباره کارگروه‌ها چند هدف داشتیم که از جمله آن ها، تدقیق و تحلیل مسائل ویژه یک حوزه، تدوین نظام مسائل یک حوزه و استفاده از تجارب دانشگاه‌های مختلف می‌باشد.

وی افزود: پس از بررسی‌های لازم، در سه لایه ارائه راهبرد، ارائه راهکار و تدوین و طراحی آیین نامه در آن حوزه باید کار انجام گیرد.

کلانتری در ادامه صحبت‌های خود به مسئله حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: نکته مهم دیگری که مطرح است و باید روی آن برنامه ریزی ویژه‌ای انجام گیرد؛ مسئله عفاف و حجاب در دانشگاه است.

وی افزود:حجاب و عفاف موضوعی است که تاکید شرعی روی آن بوده و باید برای آن برنامه ریزی کنیم و نگذاریم این حکم معطل بماند. این واجب شرعی باید جدی گرفته شود چرا که یک وجهه هویتی دارد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم ضمن تاکید بر لزوم کنش گری در این حوزه، اذعان کرد: باید کنش گری با درایت و با عقلانیت در این حوزه داشته باشیم و نباید بگذاریم تا این حکم الهی مغفول واقع شود.

کلانتری بیان کرد: قسمت اصلی و عمده کار در حوزه حجاب و عفاف بحث مشاوره‌ای و فرهنگی است و ما در این زمینه مسئولیم. باید به اندازه وسع و توانمان در حوزه عفاف و حجاب فعالیت داشته باشیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار