کد خبر:۱۰۶۶۵۸۲
رئیسی:

فقر با وجود ظرفیت‌های گسترده‌ و نیروی کارآمد، زیبنده کشورمان نیست

رئیس‌جمهور در افتتاح مرکز جامع سرطان بیمارستان برکت گفت: فقر با وجود چنین ظرفیت‌های گسترده و نیروی کارآمد، زیبنده کشورمان نیست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه در آئین گشایش مجهزترین و پیشرفته‌ترین مرکز جامع درمان سرطان، تشکیل این مرکز را اقدامی قابل تقدیر دانست و اظهار داشت: دولت همچنان که در حوزه اقتصاد وظیفه دارد در حوزه سلامت رسالت بیشتری دارد و بسیاری از اقداماتی که در این زمینه در کشور انجام می‌شود با همکاری همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها و دولت است، خدمت به مردم و گره گشایی از مطالبات مردم یعنی اقداماتی که امروز در کشور انجام می‌شود.

وی افزود: گام بسیار مبارکی در حوزه سلامت به همت بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و فرامین رهبری معظم انقلاب اسلامی انجام گرفته که قابل تقدیر است.

رئیسی گفت: با تشکیل این گونه مراکز دغدغه بیماران و خانواده کاهش می‌یابد، زیرا در این مراکز در تشخیص و درمان با آخرین تکینک‌های روز دنیا عمل می‌کنند که اقدامی اصولی و مبنایی است. راه اندازی این مرکز جامع برای تشخیص و درمان سرطان اقدامی شایسته است، زیرا می‌تواند دغدغه خانواده‌های نیازمند را در ابتلاء، هزینه و هم در نتیجه بخش بودن درمان کاهش دهد.

رئیس جمهور گفت: تصور این است که در سرطان درمان آنچنان کارساز نیست و این تصور در عموم پیدا شده، اما اطمینان دادن به اینکه سرطان سریع قابل تشخیص و درمان است جای امیدواری است. وظیفه دولت در حوزه سلامت تلاش برای پیشگیری و درمان است و باید تلاش شود تا فرد مبتلا به سرطان تا جای ممکن دغدغه کمتری در حوزه درمان داشته باشد.

رئیسی ادامه داد: در گذشته صندوق کمک به بیماران خاص تشکیل شده بود، اما کافی نبود چراکه آن صندوق برای کمک و مساعدت بود نه درمان و این مرکز جامع و اساسی، مرکزی آرامش‌بخش، اطمینان‌بخش و امیدآفرین برای بیماران سرطانی است که دغدغه درمان نداشته باشند. حتی شعبه این مرکز باید در استان‌ها فعال شود و توسعه یابد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه فقر، بی عدالتی، زد و بند و ناسلامتی زیبنده این کشور نیست، گفت: اکنون کار‌های بنیادی در حال انجام است مانند اشتغالزایی، فعال کردن صنعت، معدن و دیگر موارد که باید از این اقدامات تشکر کرد و آن را توسعه داد.

رئیسی درباره برقراری عدالت گفت: عدالت به این معناست که هرچیزی را در جای خود قرار دهیم، عدالت اقتصادی یعنی دسترسی آسان برای افراد نیازمند. عدالت در حوزه سلامت، درمان و حوزه‌های اشتغال و کارآفرینی که همه حوزه‌های مختلف عدالت محسوب می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار