کد خبر:۱۰۶۷۷۳۱

دسترسی به شاخص های مطلوب فضاو تجهیزات آموزشی و پرورشی در طول دولت سیزدهم / مولد سازی در گام ارزش افزایی و قیمت گذاری

حمیدرضا خان محمدی پس از بازدید شهرستان خوی از پروژه های آموزشی و پرورشی شهرستان پیرانشهر استان آذربایجان غربی بازدید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،‌ پایگاه اطلاع رسانی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور؛ حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر و رئیس این سازمان عصر چهارشنبه ۹ فروردین در سفر به استان آذربایجان غربی وارد شهرستان پیرانشهر شدو از نزدیک در جریان فضا‌های آموزشی و پرورشی این شهرستان قرار گرفت.

وی در این بازدید ضمن بررسی مشکلات و موانع موجود خاطر نشان کرد؛ شهرستان پیرانشهر با ۱.۸متر مربع سرانه آموزشی برای هر دانش آموز یکی از مناطق کم برخوردار از منظر فضای آموزشی است که امیدواریم با پیگیری و تخصیص اعتبارات لازم مشکلات این منطقه را مرتفع سازیم.

خان محمدی تلاش‌های انجام شده در حوزه مدرسه سازی را قابل تقدیر دانست و افزود: علیرغم تلاش‌های انجام شده به دلیل شرایط اقلیمی و شاخص‌های غیر قابل پیش بینی از قبیل حوادث – مهاجرت‌ها – ورود میهمانان خارجی و... نیاز‌های حوزه فضا و تجهیزات به راحتی قابل برنامه ریزی نیست، اما تلاش می‌کنیم با جذب اعتبارات لازم در طول دولت سیزدهم در برخی شاخص‌ها به شرایط مطلوب دست پیدا کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش مولد سازی را فرصتی برای جبران مشکلات فضا‌های آموزشی و پرورشی دانست و افزود: فرآیند مولد سازی در سازمان خصوصی سازی در حال اجراست و اکنون در مرحله ارزش افزایی و قیمت گذاری است که امیدواریم با تسریع در روند امور، در شش ماهه اول سال به بخشی از منابع از این مسیر دست یابیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار