به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از العربیه، کوریلا که در کمیته خدمات مسلح مجلس نمایندگان آمریکا سخن میگفت، اظهار کرد: اولویتهای ارتش ایالات متحده ایجاد بازدارندگی در مقابل ایران، مقابله با گروههای افراطی خشونتطلب و رقابت راهبردی با چین و روسیه است.
وی افزود: ایران همچنان عنصر اصلی بیثباتکننده در خاورمیانه است، اما ایران ۲۰۲۳، ایران سال ۱۹۸۳ نیست.
این ژنرال آمریکایی گفت: قابلیتهای نظامی ایران نسبت به پنج سال پیش بیشتر شده و با داشتن هزاران موشک بالستیک و کروز، بزرگترین و متنوعترین زرادخانه موشکی خاورمیانه را دارد. ایران بزرگترین و قابلترین نیروهای پهپادی خاورمیانه است.
العربیه نوشت: ایران و گروههای تحت حمایتش حملات متعددی علیه نیروهای آمریکایی در منطقه تحت مسئولیت سنتکام انجام دادهاند. ارتش ایالات متحده برای اولین بار تعداد این حملات را فاش کرد و کوریلا به قانونگزاران آمریکایی گفت که تعداد این حملات از اول ژانویه ۲۰۲۱ تاکنون «حدود ۷۸ بار» بوده است.
در همین حال، دبکا فابل در گزارشی نوشت: راهبرد ایران در مقابل آمریکا تغییر کرده است. اخیرا نیروهای نظامی ایران و آمریکا در سوریه اقدام به انجام حملات متقابل به یکدیگر کردند. این اولین بار است که آمریکا و ایران مستقیماً در خاک سوریه با یکدیگر درگیر میشوند. این اولین بار است که وزیر دفاع آمریکا نام سپاه پاسداران ایران را به عنوان نهاد مرتبط با اهدافی که آمریکا به آنها حمله کرده است، ذکر میکند. همچنین این اولین بار است که تهران در پاسخ به حمله آمریکا، به اهداف آمریکایی حمله میکند. واضح است که تهران در تلاش است شرایطی را در اینجا دیکته کند که در آن هرگونه حمله آمریکا با حمله ایران پاسخ داده شود. مایکل کوریلا فرمانده نیروهای سنتکام گفت: «ما در حال آماده سازی یک سری گزینهها در مواجهه با احتمال حملات بیشتر ایران هستیم».
کوریلا گفت: ایران صاحب بزرگترین ناوگان هواپیماهای بدون سرنشین در منطقه و دارای بیشترین توانایی عملکرد با پهپادها در منطقه است. این اظهارنظر ژنرال کوریلا باید بسیاری از چراغ قرمزها را در اسرائیل روشن کند. شکی نیست که تمایل ایران برای پاسخ به هرگونه حمله آمریکا نشان دهنده تغییر در وضعیت مناقشه ایران با ایالات متحده است. ایران احساس میکند که پس از امضای توافقنامه با عربستان سعودی با میانجیگری چین، موقعیتش در منطقه تقویت شده است.