کد خبر:۱۰۶۹۰۹۸

جزئیات برگزاری مراسم شب‌های قدر در دانشگاه رازی کرمانشاه

مراسم شب‌های قدر و شهادت حضرت امیرالمومنین سه شب در دانشگاه رازی کرمانشاه از ساعت ۱۱ برقرار است.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مراسم شب‌های قدر و شهادت حضرت امیرالمومنین سه شب در دانشگاه رازی کرمانشاه از ساعت ۱۱ برقرار است، سخنران این مراسم محسن انبیائی و مداح این مراسم مهدی محمدی خواهند بود.

مناجات خوانی مراسم شب‌های قدر نیز توسط سید عباس زمانی و داوود گوهری انجام می‌شود، مکان مراسم نیز در باغ ابریشم، دانشگاه رازی، مسجد امام خمینی (ره) و در جوار مزار شهدای گمنام دانشگاه رازی است.

برگزاری مراسم شب‌های قدر در دانشگاه رازی کرمانشاه


برنامه‌های جانبی نیز در کنار برگزاری این مراسم انجام می‌شود که از جمله آن غرفه کتاب در دو بخش مجزا برای خواهران و برادران است که با لحاظ کردن تخفیف به منظور ترویج کتابخوانی در هیئات دانشجویی تعبیه شده است.

با اعلام مسئولین هیئت؛ در مراسمات هیئت دانشجویی محبان اهل بیت (علیهم السلام) دانشگاه رازی پرسنل دانشگاه و اساتید نیز شرکت می‌کنند که به منظور سهولت خانواده‌ها حسینیه کودکان نیز در نظر گرفته شده است و برنامه‌های مختص کودکان نیز برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار