کد خبر:۱۰۶۹۲۴۹

قاهره: از راهکار سیاسی در سوریه حمایت می‌کنیم

«سامح شکری»، وزیر امور خارجه مصر بر لزوم از بین بردن تروریسم در همه اشکال آن در سوریه و پایان دادن به مداخله خارجی در این کشور تاکید کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روزنامه الوطن سوریه، «احمد ابوزید»، سخنگوی وزارت امور خارجه مصر گفت: «شکری» دیروز در تماس تلفنی با «گیر پدرسن»، فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در سوریه بر حمایت کامل مصر از تلاش‌های بین‌المللی برای دستیابی به یک راه‌حل سیاسی جامع تحت رهبری سوریه، مطابق با قطعنامه شماره 2254 شورای امنیت تاکید کرد.

شکری افزود: مصر اولویت زیادی برای بازگرداندن امنیت و ثبات به سوریه و پایان دادن به همه اشکال تروریسم و ​​مداخله خارجی در این کشور قائل است.

به گفته ابوزید، دو طرف بر ادامه رایزنی و هماهنگی در این زمینه در دوره آتی توافق کردند.

نماینده سازمان ملل متحد نیز، نقش مصر و حمایت مستمر آن از تلاش‌های سازمان ملل در مورد دستیابی به راه حلی برای بحران سوریه را ارزشمند برشمرد.

یادآور می‌شود که مصر اهتمام خاصی به سوریه پیدا کرده است و همسو با کشور‌های عربی دیگر به سوی دمشق روی آورده است.

وزیر امور خارجه مصر پس از 12 سال در هشتم اسفند سال گذشته به دستور «عبدالفتاح السیسی»، رئیس جمهور مصر جهت ابراز همدردی و همبستگی با زلزله‌زدگان سوریه و اعلام حمایت از آن کشور به سوریه سفر کرد و با بشار اسد، رئیس جمهور و فیصل «المقداد»، وزیر امور خارجه سوریه دیدار کرد.

وزیر خارجه مصر در دیدار با بشار اسد رئیس جمهور سوریه گفت: مردم سوریه جایگاه خاصی در میان مردم مصر دارند و پیوند‌های انسانی میان آن‌ها برقرار است، ما برای کمک به برادران خود در سوریه هستیم و هماهنگی با دولت این کشور از همان روز‌های نخست وقوع زمین‌لرزه ادامه دارد.

رئیس جمهور سوریه در این دیدار از دولت مصر به دلیل ارسال کمک برای زلزله‌زدگان سوریه تشکر کرد و گفت که سوریه نیز همانند مصر بر روابط دوجانبه تمایل دارد.

متعاقب آن، «فیصل مقداد»، وزیر امور خارجه سوریه روز شنبه 12 فروردین ماه جاری به قاهره، پایتخت مصر رفت و با همتای مصری خود دیدار و گفتگو کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار