کد خبر:۱۰۶۹۶۱۲

افزایش حادثه‌دیدگان در سیل و آبگرفتگی/ امدادگران به ۸۰۰ نفر امدادرسانی کردند

سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی به حدود ۸۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۶ استان در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، محمودی در تشریح عملیات سیل و آبگرفتگی طی ٢٤ ساعت گذشته گفت: ۲۴ استان کشور در این مدت متاثر از بارش‌ها بودند که ۲۵ شهرستان در ۶ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، ایلام، کردستان، کرمانشاه و لرستان به خدمات امداد و نجات نیاز پیدا کردند.

وی با اشاره به اینکه عملیات امدادرسانی در ۳۲ منطقه انجام شده است، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته به ۷۹۲ نفر امدادرسانی شد، ۳۸۵ نفر اسکان اضطراری یافته و ۲۴ نفر نیز به مناطق امن انتقال داده شدند. همچنین از ۷۳ واحد مسکونی آب تخلیه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار