کد خبر:۱۰۶۹۸۳۹
در گفتگو با دانشجو مطرح شد
گنجی: افزایش مبلغ وامهای دانشجویی از ترم آینده / ثبتنام وامهای ضروری و ودیعه مسکن از ابتدای اردیبهشت
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در خصوص افزایش مبالغ وامهای دانشجویی گفت: افزایش مبلغ و امهای دانشجویی از ترم آینده تحصیلی اعمال خواهد شد.
مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص زمان ثبت نام وامهای ضروری و ودیعه مسکن دانشجویی گفت: با توجه به اینکه سامانه صندوق رفاه دانشجویان به روز رسانی شده برای اینکه دانشجویان برای ثبت نام و ورود به سامانه با مشکلی مواجه نشوند، ثبت نام این دو وام از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز میشود.
وی افزود: مهلت ثبت نام وامهای تحصیلی و ضروری تا پایان فروردین ماه خواهد بود و دانشجویان متقاضی این وامها در این بازه زمانی باید نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
گنجی خاطرنشان کرد: افزایش وامهای دانشجویی نیز از ترم آینده تحصیلی خواهد بود که خبرهای خوشی را برای دانشجویان خواهیم داشت./ مهسا روحی
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.