به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بوذری با اشاره به اینکه از ابتدا پیشبینی استقبال مردم از برنامه محفل را میکرد، گفت: از آنجایی که «محفل» فضایی برای استعدادیابی نیست، بلکه استعدادهای قرآنی را معرفی میکند، آن هم از افراد شاخص و نامدار در حوزه تلاوت و قرائت توانسته است قرآن را با نگاهی تازه به مخاطبان برنامه بشناسند.
اجرا در محفل یک باقیات الصالحات برای من است
وی با بیان اینکه استقبال و پیامهای مردم از برنامه محفل موجب شده است یک باقیات الصالحات برای خودش بداند، افزود: پیامهایی مختلفی از بینندگان دریافت کردم، به گونهای که برخی مخاطبان گفته بودند تنها از قرآن کریم، آنچه که برای نماز است را میدانستیم و نمیدانستیم قرآن چنین زیباییهایی دارد، حتی برخی دیگر ابراز داشتند که دوست دارند فرزندانشان قاری قرآن شوند.
چرا محفل محبوب شد؟
بوذری درباره یکی از دلایل موفقیت برنامه «محفل» اظهار داشت: چون خاستگاه این برنامه قرآن، قرائت و تلاوت است که همان کلام الهی است، معتقدم همان گونه که امام رضا (ع) میفرمایند: «إنّ النّاسَ لَو عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لَاتَّبَعُونا»؛ اگر مردم زیباییهای سخنان ما را میشناختند، بیشک از ما پیروی میکردند. این برنامه نیز تنها به بیان زیباییها پرداخته است و این گونه توانسته است مخاطب را جذب کند.
برنامهای که شبیه هیچ یک از برنامههای افطار نبود
وی با تأکید بر اینکه بیشتر مهمانان برنامه محفل برای نخستینبار به جامعه معرفی شده و مردم چهره آنها را مشاهده کردند، ادامه داد: برنامه «محفل» مانند هیچ یک از برنامههای قبل از افطار نبوده است و خوشحال هستیم این تازگی برنامه، در نشاط دینی جامعه مؤثر بوده است و این کار، شروعی برای آینده است.
قاری که بوذری را تحت تأثیر قرار داد
این مجری برنامههای مذهبی در پایان تصریح کرد: یکی از بخشهایی که در این برنامه موجب شد بیش از پیش منقلب شوم، حضور قاری حرم امام موسی بن جعفر(ع) به نام رافع العامری بود که مرا بسیار تحت تأثیر قرار داد.