آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۹۴۶

اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در «لاله خیز»

خانواده شهید مهدی لاله، یکی از شهدای حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین امشب مهمان برنامه «لاله خیز» می‌شوند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پدر و مادر شهید مهدی لاله که برای انجام امور اداری آزادی پدرش به زندان اوین مراجعه کرده و در حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به زندان اوین به شهادت رسیده است، امشب دوشنبه ۱۶ تیرماه ساعت ۱۹ مهمان برنامه «لاله خیز» می‌شوند و از حال و هوای این روزهایشان می‌گویند.

پدر شهید مهدی لاله به دلیل مسائل مالی در زندان اوین بوده و فرزندش، روز دوم تیرماه برای آزادی او به زندان مراجعه کرده بود.

برنامه ترکیبی «لاله خیز» به تهیه‌کنندگی امیرحسین اکاتی که از ۷ تیرماه روی آنتن شبکه یک سیما رفته است، با اجرای راحله امینیان، نگاهی ویژه دارد به شهدایی از قشر عادی مردم و به گفت‌و‌گو با بازماندگان این عزیزان می‌پردازد.

در بخش مستند این مجموعه، دوربین برنامه به محل زندگی شهدا می‌رود و روایت‌هایی از ویژگی‌ها و خاطرات آنها را به تصویر می‌کشد.

«لاله خیز» تولید گروه تاریخ، فرهنگ، هنر شبکه یک سیماست که هر شب ساعت ۱۹ روی آنتن می‌رود و بازپخش آن ۴۵ دقیقه بامداد و ۱۱ صبح روز بعد خواهد بود.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار