آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۲۴۰۴

صادرات خوراک دام و طیور ممنوع شد

وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: صادرات خوراک دام و طیور از تاریخ ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ ممنوع است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو سید جمال مدرسی دره سرپرست دفتر توسعه صادرات معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در نامه‌ای نوشت: با عنایت به واردات مواد اولیه تولید خوراک دام و طیور با ارز نیمایی با نرخ رسمی و ضرورت بازنگری در سیاست‌ها و برنامه‌های صادراتی، صادرات خوراک دام، طیور با کدتعرفه‌های ۲۳۰۹۹۰۹۰ و ۲۳۰۹۰۵۰ از تاریخ ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ متوقف اعلام می‌شود.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: شایان ذکر است شرکت‌هایی که دارای موافقت اولیه از جلسات قبلی کمیته برای صادرات هستند نیز موظفند صادرات خود را متوقف نمایند.

کاهش ۱۹ درصدی واردات نهاده‌های دامی در سال ۱۴۰۱

بنابر این گزارش میزان واردات نهاده‌های دامی به کشور در سال گذشته با کاهش ۱۹ درصدی نسبت به دوره مشابه سال ۱۴۰۰ به بیش از ۱۴ میلیون و ۳۴۵ هزار تن رسید.

ارزش واردات نهاده‌های دامی در سال ۱۴۰۱، بیش از ۷ میلیارد دلار بوده که نسبت به دوره مشابه سال گذشته تغییری نداشته است.
لازم به ذکر است؛ در سال گذشته بیش از ۸ میلیون تن ذرت به‌ارزش بیش از ۳.۲ میلیارد دلار وارد کشور شده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته به‌لحاظ وزنی ۱۷ درصد و ارزشی ۳ درصد کاهش را تجربه کرده است.

همچنین در بازه مورد نظر در این گزارش، بیش از ۲.۳ میلیون تن جو به‌ارزش بیش از ۹۹۰ میلیون دلار وارد شده که در مقایسه با سال ۱۴۰۰ به‌لحاظ وزنی و ارزشی به‌ترتیب کاهش ۲۹ و یک درصدی داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱.۳ میلیون تن کنجاله سویا به‌ارزش بیش از ۸۵۴ میلیون دلار وارد کشور شده است که به‌لحاظ وزنی و ارزشی در مقایسه با سال ۱۴۰۰ به‌ترتیب کاهش ۴۳ و ۳۳ درصدی را نشان می‌دهد.

در سال گذشته بیش از ۲.۵ میلیون تن دانه سویا به‌ارزش بیش از ۱.۹ میلیارد دلار وارد شده است که در مقایسه با سال ۱۴۰۰ به‌ترتیب افزایش ۱۵ و ۳۶ درصدی را به‌لحاظ وزنی و ارزشی تجربه کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار