آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۲۹۷
شورای تبيین مواضع بسیج دانشجویی هرمزگان:

9 دي سند گوياي رويش‌هاي انقلاب اسلامی با نظام و رهبری است

شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی هرمزگان در بیانیه گرامیداشت 9دی ماه 88 اعلام کرد: حضور پرشکوه مردم ايران اسلامي در تظاهرات 9 دي، سند گوياي رويش‌هاي انقلاب اسلامي و پيوند ناگسستني ملّت ايران با نظام اسلامي است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، در این بیانیه آمده است: مردم مسلمان ايران در 9دی ماه 88 ثابت کردند که در مقابل ريزش‌هاي اندک انقلاب، انبوهي از رويش‌ها از دل توده‌هاي مردم عدالت‌خواه و آزادمنش رشد کرده و حضور گسترده اقشار مختلف و سلايق گوناگون در آن روز، تنها بخش کوچکي از اين حقيقت است.
 
این بیانیه آورده است: نهم دي در واقع روز نه گفتن ملت ايران به سران فتنه و بيعت مجدد مردم با آرمان هاي والاي حضرت امام خميني(ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامي است.
 
شورای تببین مواضع بسیج دانشجویی هرمزگان در ادامه تصریح کرد: ملت بزرگ ايران با خلق حماسه‌اي ديگر پيوند ناگسستني خود را با نظام جمهوری اسلامي و ولايت فقيه نشان داد و به جهانيان ثابت كرد كه مردم و حكومت در ايران اسلامي در پرتو ولايت فقيه يك حقيقت واحدند و اجازه نمي دهند كه ميراث خون هزاران شهيد و ايثارگري‌هاي ايثارگران پايمال شود.
  
این بیانیه در پایان خاطرنشان كرده است: دانشجويان بسيجي و حق طلب ایران اسلامی پاسداشت آن را در تقويم خود همسان با 16 آذر و 16 دي‌ماه قرار مي دهند و هر ساله آن را گرامي مي‌دارد و تا آخرین نفس از نهضت خمینی کبیر، آرمان های اسلامی، منویات مقام معظم رهبري و حقوق مسلم ملت دفاع، و دشمنان انقلاب اسلامی را مایوس مي كنند./انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار