آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۴۰۷۰

آماده باش امدادگران هلال‌احمر در پی هشدار وقوع سیل در ۱۰ استان

معاون عملیات سازمان امداد و نجات از آماده باش امدادگران هلال‌احمر در پی پیش بینی سازمان هواشناسی در خصوص احتمال وقوع سیل در ۱۰ استان خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی مرادی پور معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر گفت: بر اساس اعلام سازمان هواشناسی احتمال وقوع سیل در استان‌های کرمانشاه، کردستان، اصفهان، سمنان، زنجان، ایلام، چهارمحال‌وبختیاری، ارتفاعات خوزستان، لرستان، قزوین، البرز، تهران وجود دارد. وی افزود: بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از فردا سه شنبه تا چهارشنبه فعالیت سامانه بارشی تشدید و ناپایداری‌های محلی ایجاد خواهد شد. مرادی پور افزود: بر اساس این هشدار وقوع رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید، در نقاط مستعد گردوخاک و در برخی نواحی تگرگ پیش بینی شده است. معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر در ادامه بیان کرد: برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی امدادگران هلال احمر در این استان‌ها به حالت آماده باش درآمدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار