کد خبر:۱۰۷۵۷۱۱

پرداخت ۱۰.۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزند تا ۲۷ اردیبهشت

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: بانک‌های عامل از ابتدای امسال تا ۲۷ اردیبهشت بیش از ۱۰.۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند پرداخت کرده‌اند که این میزان در بازه زمانی مشابه در سال گذشته ۹.۴ هزار میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۰ حدود ۳.۹ هزار میلیارد تومان بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «مهدی صحابی» اظهار داشت: توزیع سهمیه‌های تسهیلات قرض الحسنه ازدواج بر اساس شاخص‌هایی همچون منابع قرض الحسنه پس انداز و جاری بانک‌ها، تعداد شعب هر بانک، پراکندگی در سطح استان‌ها، زمینه‌های تخصصی فعالیت بانک‌ها، عملکرد سال‌های گذشته بانک‌های عامل و با مصوبه شورای پول و اعتبار به عنوان تنها مرجع رسمی سیاستگذاری پولی و اعتباری کشور تعیین و در سال جاری قبل از موعد قانونی به بانک‌های عامل ابلاغ شده است.

وی افزود: بر این اساس، بانک مرکزی برای نخستین بار در پایان اسفندماه سال گذشته و با هدف کاهش وقفه ایجاد شده در ابتدای سال در سنوات قبل که به دلیل عدم ابلاغ سهمیه‌های سال جدید بر اثر زمان بر بودن تعیین سهمیه‌ها و طرح و تصویب آن در کمیسیون‌های این بانک انجام می‌شد، سهمیه‌های مربوط به فروردین و اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ را به صورت دو دوازدهم تعیین و در نخستین روز کاری سال جاری (پنجم فروردین) ابلاغ کرده است.

صحابی با بیان اینکه عملکرد شبکه بانکی در پرداخت این تسهیلات در سنوات گذشته که همواره مورد تقدیر مقام‌ها و نهاد‌های ذی‌ربط از جمله مجلس شورای اسلامی و دولت شده بیانگر حساسیت و اهمیت این موضوع برای بانک مرکزی است، افزود: روند سنوات گذشته نیز موید افزایش سرعت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه از خرداد بوده و از میزان انتظار دریافت تسهیلات کاسته خواهد شد.

مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی تاکید کرد: تلاش بانک مرکزی همچون سنوات گذشته نظارت دقیق و پیگیرانه عملکرد شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند خواهد بود و بانک‌های عامل نیز حتی فراتر از تکالیف قانونی خود پرداخت این تسهیلات را به عنوان مسوولیت اجتماعی خود پذیرفته و به جد و فعالانه در آن شرکت می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار