هيئت دولت فردا تعطيلي روز پنجشنبه را قطعي مي كند
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر غلامحسين الهام در ضيافت افطاري كه شب گذشته در ساختمان كوثر با حضور خبرنگاران رسانهها برگزار شد، در خصوص تعطيلي روز پنج شنبه گفت: فردا بعد از جلسه هيئت دولت اين مسئله قطعي ميشود.
وي درباره تصميم دولت براي سه روزه كردن تعطيلات عيد فطر گفت: با توجه به مخالفتهاي زياد، از اين مسئله استقبال نشد، بنابراين از اجراي آن منصرف شديم.
در ادامه در خصوص حضور ثمره هاشمي، مشاور ارشد رئيس جمهور در آخرين روز حضور وي در نيويورك و ضرورت اين حضور خاطرنشان كرد: پيش بيني ميشد كه هاشمي ثمره روز دوم به نيويورك برسد، اما به دليل تاخير در صدور ويزا، روز آخر در نيويورك حضور يافته و در چند جلسه شركت كرد.
الهام مجدداً در خصوص تعطيلات عيد فطر كه مورد علاقه همه مسلمانان اعم از شيعه و سني و بويژه ايرانيان است، اظهار داشت: عظيم ترين نماز ما در عيد فطر برپا مي شود و برنامه دولت براي سه روزه كردن تعطيلات مانند ديگر كشورهاي مسلمان نيز به همين منظور بود.
وي با اشاره به اينكه مردم خوزستان به طور محلي جشن عيد فطر را چند روزه برگزار مي كنند، گفت: به طور كلي تعطيلات عيد فطر در ايران بيش از يك روز است، اما با توجه به ديدگاههاي مختلف، برخي معتقدند كه تعطيلات در ايران زياد است؛ اين در حالي است كه عقيده ما اين طور نيست.
سخنگوي دولت اظهار داشت: در خصوص تعطيلات رسمي بين دولت و مجلس اختلاف نظر است، بنابراين تا زمان حل اين مسئله، از طرق مختلف مثل اجازه دادن به كارمندان، اين موضوع را دنبال ميكنيم.
لازم به ذكر است، بيان حواشي حضور تيم رياست جمهوري در نيويورك و دستاوردهاي آن پرسش بسياري از خبرنگاران بود كه متاسفانه با رسيدن به وقت اذان، پاسخ آن دريافت نشد./انتهاي پيام/