آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۸۰۵۵
در دانشگاه تربیت مدرس مطرح شد

بهادری جهرمی: مردم زیر بار قانون مالیات بر سوداگری نخواهند رفت/ طغیانی: این قانون برای یک قشر خاصی است که مازاد یک سرمایه را در اختیار دارند + فیلم

مناظره نقد و بررسی حقوقی و اقتصادی طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی به میزبانی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید جلیلی؛ روز یکشنبه هفتم خرداد ماه برنامه مناظره نقد و بررسی حقوقی و اقتصادی طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی به میزبانی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. این نشست با حضور محمد بهادری جهرمی؛ عضو هیأت علمی دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس و مهدی طغیانی؛ سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در سالن علامه جعفری دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.


چه کسانی مشمول پایه‌ مالیاتی می‌شوند و چه فرصت‌ها و تهدیدهایی دارد؟

مهدی طغیانی، نماینده مجلس، در توضیح این سوال که چه کسانی مشمول پایه‌ مالیاتی می‌شوند؟ گفت: اکثر خانوار‌ها یا یک خودرو دارند یا ندارند؛ این قانون برای یک قشر خاصی است که مازاد یک سرمایه را در اختیار دارند.

محمد بهادری جهرمی، کارشناس اقتصادی، در مخالفت با این طرح توضیح داد: دولت اسلامی باید به تک تک فرض‌هایی که برای شهروندان ایجاد می‌شود توجه کند نه اینکه اگر ارزش یک زمین بعد از سال‌ها به دلیل تجاری شدن افزایش یافت مالک باید ۳۰ درصد ارزش آن را به عنوان مالیات پرداخت کند؛ در حالی که شاید جزو آن ملک چیز دیگری نداشته باشد. این قانون متروک خواهد شد، چون مردم زیر بار آن نخواهند رفت همانطور که زیر بار مالیات بر خانه‌های خالی نرفتند.

کد ویدیو

طغیانی در ادامه گفت: قانون تا 150 گرم طلا را مصرفی فرض کرده و مشمول مالیات نمی‌داند. در مسئله مسکن ارزش ملک تعیین کننده نرخ اجاره است. مردم از مجلس می‌خواهند به بازار اجاره مسکن وارد شود. نمی‌شود مردم را به آینده حواله داد. با ابزارهای کوتاه مدت باید یک حائل در برابر سیل تورم ایجاد کرد به اسم مالیات بر سوداگری و سفته بازی.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار