آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۷۹۸۴۲

سیاستمداران آمریکایی به دنبال معرفی روسیه به عنوان حامی تروریسم

گروهی دوحزبی از قانونگزاران آمریکایی جمعه لایحه‌ای برای معرفی روسیه به عنوان کشور حامی مالی تروریسم ارائه کرد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، دفتر تد لیو نماینده دموکرات کالیفرنیا در مجلس نمایندگان در بیانیه‌ای گفت: لیو ریاست گروهی دوحزبی را برعهده دارد که بار دیگر لایحه‌ای برای معرفی روسیه به عنوان حامی مالی تروریسم ارائه کرده است.

استیو کوهن، جو ویلسون، جارد گولدن، کن باک و شیلا شرفیلوس-مک‌گورمیک که از دیگر حامیان این طرح هستند، در لایحه خود مدعی شده‌اند که روسیه پیش و در جریان جنگ اوکراین از «گروه‌های تروریستی غیردولتی» حمایت کرده است.

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا چندی پیش در جلسه استماعی در سنا در پاسخ به این پرسش لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه که آیا دولت بایدن قصد دارد روسیه را در فهرست حامیان مالی تروریسم قرار دهد، گفت: هرگز نگویید هرگز.

گراهام گفت که قرار دادن روسیه در فهرست حامیان مالی تروریسم می‌تواند مانع از ارائه احتمالی کمک‌های مرگبار چین به روسیه و استفاده آن‌ها در جنگ اوکراین شود.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده است که قرار گرفتن یک کشور در فهرست حامیان مالی تروریسم موجب وضع تحریم‌های سختگیرانه از جمله محدودیت ارائه کمک‌های خارجی، ممنوعیت فروش تسلیحات و محدودیت‌های مالی مختلف می‌شود.

کارین ژان پی‌یر سخنگوی کاخ سفید مرداد ماه گذشته اعلام کرد دولت آمریکا در حال بررسی امکان معرفی روسیه به عنوان کشور حامی تروریسم و همچنین اتخاذ تدابیر دیگری برای تحمیل هزینه‌های اضافی بر مسکو است.

پیش از آن، سنای آمریکا به اتفاق آرا قطعنامه غیرالزام‌آوری را تصویب کرد که در آن از بلینکن خواسته شد تا روسیه را به واسطه اقداماتش در چچن، گرجستان، سوریه و اوکراین که منجر به «کشته شدن تعداد بی‌شماری مردان، زنان و بی‌گناه» شد، به‌عنوان حامی تروریسم معرفی کند.

پارلمان اروپا نیز آذرماه گذشته در نشستی در استراسبورگ قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن از روسیه به عنوان کشور حامی تروریسم یاد شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار