پراید با ۲۱۱ کیلو مواد مخدر توقیف شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۱۴۴۹

پراید با ۲۱۱ کیلو مواد مخدر توقیف شد

فرمانده انتظامی شهرستان فهرج از توقیف یک دستگاه خودروی پراید حامل ۱۸۵ کیلو حشیش و ۲۶ کیلو تریاک در محور زاهدان– فهرج خبر داد.
پراید با ۲۱۱ کیلو مواد مخدر توقیف شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ"عباس احمدپور"در تشریح این خبر گفت: ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر فهرج در پی دریافت خبری از پلیس استان یزد از ورود شبانه یک محموله سنگین مواد مخدر به حوزه این شهرستان مطلع و برای شناسایی و توقیف آن به سرعت وارد عمل شدند.

وی افزود: در این راستا ماموران با استقرار سحرگاهی در محور"زاهدان-فهرج"به یک دستگاه خودروی پراید مشکوک و طی عملیاتی آن را در حالی که با افزایش سرعت قصد فرار داشت متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان"فهرج" تصریح کرد: در بازرسی از این خودرو ۱۸۵کیلو حشیش و ۲۶ کیلو تریاک کشف و در این رابطه یک متهم که در صدد انتقال این محموله مواد مخدر به مرکز کشور بود دستگیر و پس از واکاوی‌های اطلاعاتی تحویل مراجع قضائی شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار