کد خبر:۱۰۸۲۴۱۷
با حضور رییس سازمان امور دانشجویان؛

تفاهم نامه برگزاری دومین دوره طرح ملی ضیافت ایثار به امضا رسید

تفاهم نامه برگزاری دومین دوره طرح ملی ضیافت ایثار با حضور رییس سازمان امور دانشجویان و رییس دانشگاه فردوسی مشهد به امضا رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از سازمان امور دانشجویان، آیین امضاء تفاهم‌نامه برگزاری دومین دوره طرح ملی ضیافت ایثار «دوره بصیرت‌افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر» به منظور ایجاد و تعمیق ارتباط صمیمانه بین دانشجویان، اجرایی شدن شعار هویت مداری جمعی، متبلور نمودن توانمندی، فعالیت گروهی، کاهش استرس و ایجاد نشاط و شادابی میان دانشجویان شاهد و ایثارگر با حضور هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، احد ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

داداش پور در این جلسه اظهار کرد: تکریم فرزندان شهدا، ایثارگران در راستای حفظ فرهنگ ارزشی شهادت و دلاورمردی‌های آن‌ها در هشت سال دفاع مقدس و جنگ تحمیلی یک ضرورت و وظیفه می‌باشد.

وی افزود: فرزندان شاهد و ایثارگر در طول چند دهه با اهمیت دادن به علم و دانش و پیشرفت علمی، دشمنان و بیگانگان را مایوس و ناامید کردند و با بصیرتی که دارند در عرصه سیاسی نیز الگوی نسل جوان کشور خواهند شد و این طرح بصیرت افزایی در همین راستا از سال گذشته برای این قشر از جامعه دانشگاهی آغاز شده و نگاه ما به این عزیزان، بعنوان نگهبانان ارزش‌ها و آرمان‌هایی است که امام و رهبری برای کشور ترسیم نمودند.

وی در پایان به سخنان رهبری در مراسم سالگرد امام خمینی اشاره کرد و بیان داشت: زنده نگهداشتن روحیه امید و تقویت ایمان سرلوحه فعالیت‌های سازمان امور دانشجویان در تعریف برنامه‌های خود در سال جاری قرار خواهد داشت.

طرح ملی ضیافت ایثار «دوره بصیرت‌افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر» در دو بخش برادران و خواهران در دهه آخر تیرماه سال جاری بمدت ده روز بصورت مجزا و همزمان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد و دانشجویان شرکت کننده در دانشگاه‌ها عضو کانون‌های ایثار خواهند شد و مراحل آموزشی دیگری را نیز طی خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار