آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۲۶۰۸
در گفتگو با دانشجو؛

کارشناس مسائل بین الملل: رابطه چین و امریکا در آینده نزدیک با رقابت شدیدی همراه است / کشور‌هایی مثل عربستان به دنبال روابط اقتصادی بهتر با چین هستند + فیلم

علی نظیف پور کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به تشدید تنش در روابط چین و آمریکا گفت: رابطه چین و امریکا در آینده نزدیک با رقابت شدیدی همراه است.

کارشناس مسائل بین الملل: رابطه چین و امریکا در آینده نزدیک با رقابت شدیدی همراه است / کشور‌هایی مثل عربستان به دنبال روابط اقتصادی بهتر با چین هستند + فیلم

علی نظیف پور کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرگزاری دانشجو با اشاره به تشدید تنش در روابط چین و آمریکا گفت: رابطه چین و امریکا در آینده نزدیک با رقابت شدیدی همراه است.

وی افزود: اولویت امریکا این است که مانع تبدیل شدن چین به یک هژمون در منطقه هند آرام شود بنابراین رابطه چین و امریکا رابطه‌ای پر رقابت است. چرا که چین بعد از شوروی سابق اولین کشوری است که موقعیت امریکا را به عنوان یک ابر قدرت تنهای دنیا، تهدید کرده است.

نظیف پور در ادامه گفت: رابطه‌ی چین و امریکا در آینده نزدیک با رقابت شدیدی همراه است؛ در عین حال طرفین می‌دانند باید رابطه آن را تا حدودی با هم حفظ کنند چرا که منافع اقتصادی دو طرف به یک دیگر وابسته است؛ بنابراین رقابت دو طرف رقابتی همراه با مدیریت تنش است.

کد ویدیو

کارشناس مسائل آمریکا در ادامه این مصاحبه گفت: کشور‌هایی مثل عربستان به دنبال روابط اقتصادی بهتر با چین هستند. خاورمیانه از مناطقی است که چین و امریکا در آن منافع مشترک دارند. اولا هیچ یک نمی‌خواهند ثبات منطقه به هم بریزد و دوم اینکه هر دو می‌خواهند تامین انرژی و نفت و گاز آن‌ها از خاور میانه قطع نشود.

علی نظیف پور افزود: هر دو کشور چین و آمریکا سعی می‌کنند با کشور‌های منطقه رابطه داشته باشند. کشور‌هایی مثل عربستان اینطور تدبیر کرده اند که رابطه اقتصادی آنان با چین و رابطه سیاسی و امنیتی شان با امریکا بهتر است.

کارشناس مسائل آمریکا در انتها گفت: به دلیل اینکه آمریکا و چین می‌خواهند نظم ظریف منطقه بر هم نخورد رقابتشان در خاورمیانه را از چیزی که امروز شاهدیم شدت بیشتری نمی‌دهند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار